Neymar ile Cavani birbirlerine sarıldı: Buzlar eridi

​Neymar ile Cavani birbirlerine sarıldı: Buzlar eridi
​Neymar ile Cavani birbirlerine sarıldı: Buzlar eridi

Uzun süredir aralarındaki duran top tartışması devam eden PSG'nin iki yıldızı Neymar ile Cavani, dün akşamki Şampiyonlar Ligi maçında attıkları goller sonrası birbirine sarıldı.

PSG dün akşam Şampiyonlar Ligi 2. hafta maçında Bayern Münih'i sahadan sildi ve 3-0'lık net bir skorla galip gelerek 3 puanı hanesine yazdırdı. Ancak uzun süredir aralarında gerginlik olduğu söylenen Neymar ile Cavani'nin gol sevinçlerinde birbirlerine sarılması maçın önüne geçen detay oldu.

YANINA GİDİP TEBRİK ETTİ

2. dakikada Dani Alves ile öne geçen PSG, 31. dakikadaCavani'nin ayağından müthiş bir gol daha buldu ve farkı ikiye çıkardı. Gol sevincinde ise dikkat çeken bir detay vardı.

Neymar, ilk başta Cavani yerine gol pasını veren arkadaşının yanına gitti. Bir süre sonra ağır adımlarla Uruguaylı golcünün yanına giden Neymar, penaltı tartışması yaşadığı arkadaşını tebrik etti. Daha sonra ise ikili arasındaki buzların eridiği görüldü.

Neymar'ın skoru 3-0 yapan golünün ardından ikili sevinci beraber yaşadı. Maçın ardından ise PSG taraftarının içini rahatlatan görüntüler vardı.

ORTAK AÇIKLAMA: SORUN YOK

Cavani ile Neymar galibiyet sonrası birbirlerine sarılırken karşılaşma sonrası yaptıkları açıklamalarla aralarında herhangi bir sorun olmadığını ifade ettiler.

NEYMAR: "Cavani ve benim hakkımda çeşitli hikayeler uyduruldu. Bu konu çok fazla konuşuldu ancak her şey yolunda. Bu sona ermeli."

CAVANI: "Farklı yaşayıp farklı düşünebiliriz ancak sahaya çıktığımızda kazanmak bir aile gibi birlikte hareket etmeliyiz"