Oğuzhan'ın gördüğü kırmızı kartın nedeni belli oldu: "Üçlü çektirmeye gitmeyecek misin?"

​Oğuzhan'ın gördüğü kırmızı kartın nedeni belli oldu: "Üçlü çektirmeye gitmeyecek misin?"
​Oğuzhan'ın gördüğü kırmızı kartın nedeni belli oldu: "Üçlü çektirmeye gitmeyecek misin?"

Maç bittikten sonra kırmızı kart gören Oğuzhan Özyakup'un gördüğü bu kartın nedeni ortaya çıktı. Oğuzhan'ın hakeme "Üçlü çektirmeye gitmeyecek misin" diye sitem ettiği öğrenildi.

Derbinin ardından soluğu hakemin yanında alan Beşiktaşlı futbolcular, Ali Palabıyık'tan hesap sordular ve haklarını helal etmediklerini söylediler.

Siyah-Beyazlı futbolcuların; "Nasıl olur penaltılarımızı vermezsin? Negredo'nun golüne nasıl ofsayt dersin? Atiba'ya penaltı çalıyorsun, Ozan Tufan'ın eline niye çalmıyorsun?" diyerek hakeme sitemde bulundukları öğrenildi.

Maçtan sonra ikinci sarıdan kırmızı kart gören Oğuzhan Özyakup ise; "Hakeme küfür etmedim, sadece itiraz ettim. Küfür yok, hakaret yok. Sadece kendisine yönetimi ile ilgili eleştiride bulundum. Ancak eleştiriye tahammül edemedi. Kendisini eleştirdiğim için bana ikinci sarı kart, sonra da kırmızı kart gösterdi" açıklamasında bulundu. Ancak Oğuzhan'ın hakeme, "Üçlü çektirmeye gitmeyecek misin?" dediği ve bu yüzden ikinci sarı karttan atıldığı belirtildi.