Ozan Tufan'ın golünden önce gözden kaçan detay!

Ozan Tufan
Ozan Tufan

Spor Toto Süper Lig 10. hafta maçında sahasında Kayserispor'u konuk eden Fenerbahçe'nin attığı ilk gol tartışma yarattı. Fenerbahçe'nin attığı ilk golden önce faul olduğu ve rakip oyuncu yerdeyken oyunun devam ettiği belirtildi.

Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında sahasında Kayserispor’u ağırlayan Fenerbahçe’nin attığı ilk gol tartışma yarattı.

Sarı lacivertli ekibin, mücadelenin 45. dakikasında Ozan Tufan’ın ayağından bulduğu beraberlik golünden hemen önce faul olduğu belirtildi. Kayserispor forması giyen rakip oyuncu yerde olmasına rağmen atağa devam ev sahibi ekip, Ozan Tufan’ın düzgün vuruşuyla skora denge getirdi; 1-1.

Golden önceki söz konusu pozisyon. (Görüntü, beIN SPORTS'tan alınmıştır.)
Golden önceki söz konusu pozisyon. (Görüntü, beIN SPORTS'tan alınmıştır.)

Milli futbolcunun bu golü tartışmaları da beraberinde getirdi. Sosyal medyada Fenerbahçe ve Ozan Tufan’a yönelik eleştiriler yapılırken, en çarpıcı açıklama Rıdvan Dilmen’den geldi.

NTV Spor ekranlarında yayınlanan %100 Futbol programında mücadelenin ilk yarısını değerlendiren Rıdvan Dilmen, Ozan Tufan’ın golünden önce faul olduğunu söyledi ve ‘ben olsam topu taca atardım’ dedi.

Rıdvan Dilmen’in söz konusu pozisyonla ilgili açıklamaları şu şekilde;

  • "Kural ne der bilmem. Ama ben çubuklu giyen bir oyuncu olsaydım, topu dışarı atardım. Fenerbahçeli oyuncuların topu dışarı atması lazımdı. Her ne olursa olsun, o topun taca atılması lazımdı."