Penaltı kurtaran kaleciyi oyundan aldı! Büyük tepki toplayınca açıklama yaptı

​Penaltı kurtaran kaleciyi oyundan aldı! Büyük tepki toplayınca açıklama yaptı
​Penaltı kurtaran kaleciyi oyundan aldı! Büyük tepki toplayınca açıklama yaptı

TFF 1. Lig'de bu akşam oynanan maçta Adana Demirspor, Gaziantepspor'u 3-1 mağlup etti. Mücadeleye Gaziantepspor'un 19 yaşındaki kalecisi Adnan Karabulut'un penaltı kurtardığı maçta 3 gol yediği için 66. dakikada oyundan alınması damga vurdu.

Gaziantepspor kalecisi Adnan Karabulut'un penaltı kurtardığı maçta 3 gol yemesinin ardından teknik direktörü Bünyamin Süral tarafından oyundan alınması tartışma çıkardı.

Henüz 19 yaşındaki kalecinin hatalı gol yediğini ifade ederek oyundan aldığını açıklayan Süral, sosyal medyada bazı futbolseverlerin tepkisini çekti.

Penaltı kurtardığı maçta kalesinde 3 gol gören Adnan Karabulut'un oyundan çıkarken üzgün olduğu görülürken yerine 18 yaşındaki file bekçisi Selçuk Özcan dahil oldu.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Bünyamin Süral maç sonunda şu ifadeleri kullandı;
“Biliyorsunuz, Adana’nın sıcağı çok farklı. Bu sıcakta bizim bu çocukların sahada vermiş oldukları mücadeleden dolayı kendilerini kutlamak istiyorum. Böyle maçlarda herhangi bir maçta olsa sahanın neresinde olursa olsun pes etmeyen Gaziantepspor var. Rakip kalede gol arayışında olan bir ekip var. Yaşları 17-18-19 bu çocukların. Bu çocuklardan bir şeyler beklenmez. Yediğimiz gollerin hepsi kaleci hatası. Geçmiş haftalarda da aynısı. Kalecin hata yaparsa ne kadar oyuna ağırlığını koyarsan koy yediğiniz goller morali çökertiyor. Bir takımda kaleci olmazsa yapacak bir şey yok.”