Real Madrid'de Pepe özlemi

Real Madrid'de Pepe özlemi!
Real Madrid'de Pepe özlemi!

Bu sezon Beşiktaş'ın Real Madrid'den kadrosuna kattığı Portekizli yıldız, eski kulübünde dört gözle geri beleniyor. Real Madrid'in La Liga'da çıktığı 5 maçta kalesinde 5 gol görmesi, takım içinde Pepe'nin eksikliğinin hissedilmesine neden oldu.

Zidane'ın takım içerisinde tek sorun yaşadığı isim olan Pepe, sezon başında Real Madrid'den ayrılarak Beşiktaş'a transfer olmuştu.

La Liga'da geride kalan 5 maçta sadece 8 puan toplayan Real Madrid, son olarak Real Betis'e mağlup olunca savunma bölgesindeki eksiklik taraftarların hedefi oldu ve yoğun eleştiri aldı.

İspanyol basını, 5 maçta 5 gol yiyen ve sadece 1 maçta kalesini gole kapatabilen Real'in Beşiktaş'a transfer olan Pepe'yi aradığını aktarırken, Madridli taraftarların da Portekizli futbolcuyu büyük özlemle duyduklarını yazdı. Taraftarların genel kanaatinin, yıldız oyuncunun kadroda olması halinde tecrübesiyle şu aşamada çok faydalı olacağı yönünde olduğu belirtildi.

Zidane'ın Pepe ile anlaşamadığının ve bu yüzden de takımdan ayrılmak zorunda kaldığı belirtilirken Cezayir asıllı Fransız teknik adamın en büyük eleştiriyi bu konuda aldığı belirtildi.

Pepe'nin savunma liderliğini yaptığı Beşiktaş, ligde geride kalan 5 maçta sadece 3 gol yedi.