Rıdvan Dilmen: Maçı katletti

Alper Ulusoy'un Soldado'ya kırmızı kart gösterdiği an.
Alper Ulusoy'un Soldado'ya kırmızı kart gösterdiği an.

NTV yorumcusu Rıdvan Dilmen, Kayserispor - Fenerbahçe maçının ilk yarısında damga vuran hakem Alper Ulusoy'u sert şekilde eleştirdi. Dilmen, Ulusoy'un art niyetli olduğunu savunarak maçı katlettiğini ifade etti.

Spor Toto Süper Lig 21. hafta mücadelesinde İstikbal Mobilya Kayserispor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Müsabakanın hakemi Alper Ulusoy, karşılaşmanın ilk yarısında verdiği kararlarla geceye damga vurdu.

İlk 45 dakikada ev sahibi ekip aleyhine hiç kart göstermeyen Alper Ulusoy, Fenerbahçe’de ise henüz 6. dakikada Tolgay Arslan ve 37. dakikada Isla’ya sarı kart gösterdi. Sarı lacivertlilerde Roberto Soldado ise 45+2. dakikada küfür ettiği gerekçesiyle doğrudan kırmızı kartla oyundan atıldı.

İspanyol golcünün gördüğü kırmızı kartın ağır olduğunu düşünen Fenerbahçeli taraftarlar, sosyal medyadan büyük tepki gösterdi. En büyük tepki ise sarı lacivertli kimliğiyle tanınan Rıdvan Dilmen’den geldi.

NTV’de konuşan Rıdvan Dilmen, hakem Alper Ulusoy’un yönetimini ağır dille eleştirdi. Dilmen, Ulusoy’un art niyetli olduğunu ima ederek Soldado’ya gösterdiği kırmızı kartla maçı katlettiğini savundu.

  • "Hakem maça bir ilave yapayım dedi zaten kötü maçı berbat etti. Maçta kötü niyet görüyorum ve bu niyetli hakem maçı katletti."