Rıdvan Dilmen'den bomba iddia

Rıdvan Dilmen Monaco Beşiktaş
Rıdvan Dilmen Monaco Beşiktaş

Rıdvan Dilmen, Monaco - Beşiktaş maçı öncesinde Tivibu Spor'da katıldığı canlı yayında iddialı bir açıklamada bulundu. Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın kadro derinliğine dikkat çekmek için 'yedek oyuncularını ve 4 adam ver, ligde şampiyonluğa uğrarım' ifadelerini kullandı.

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, Monaco – Beşiktaş maçı öncesinde çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Teknik direktör Şenol Güneş’in kadro tercihini değerlendiren Rıdvan Dilmen, siyah beyazlı ekibin fizik anlamında yeterli seviyede olmadığını söyledi ve deneyimli teknik adamın takımı fiziksel rotasyona götürdüğüne inandığını belirtti.

Fotoğraf: AA
Fotoğraf: AA

Rıdvan Dilmen ayrıca, siyah beyazlı ekibin yedek kulübesine dikkat çekti. Dilmen, “Beşiktaş'ın yedek kadrosunu bana ver, 4 tane de adam ver. Ligde şampiyonluğa oynarım” ifadelerini kullandı.

Şenol Güneş’in ilk 11’de Oğuzhan Özyakup yerine Tolgay Arslan’ı tercih etmesini de “Ben kadroyu yazarken, A Milli Takım ve Beşiktaş'ta, Oğuzhan'ı bir yazarım. Oğuzhan, Tolgay'dan bana göre daha önde bir oyuncu” sözleriyle değerlendirdi.

Fotoğraf: AA
Fotoğraf: AA

Rıdvan Dilmen’in açıklamalarından satırbaşları şu şekilde

  • "Monaco maçında hiç oynamadan 1 puan verseler, ben kabul ederim. Bu kazanamayız demek değil. Ben kadroyu yazarken, A Milli Takım ve Beşiktaş'ta, Oğuzhan'ı bir yazarım. Oğuzhan, Tolgay'dan bana göre daha önde bir oyuncu. Zor maç, çünkü bireysel olarak iyi oyuncuları olan, yetenekli ve genç oyuncuları iyi kullanan bir takım. Onlar için kritik maç. Beşiktaş'ta en çok yük binen oyuncu Cenk. Hiç oyundan çıkmadan 2 milli maç oynadı, biri deplasman. Bütün maçlarda oynadı. Sezon başındaki Çin ve İspanya seyahatleriyle, Beşiktaş'ın iyi hazırlanmadığını düşünüyorum fiziksel anlamda. Oğuzhan bile oynayamıyorsa bir takımda, demek ki hoca takımı fiziksel olarak rotasyona götürme ihtiyacı hissediyor. Beşiktaş transferde ilk kez 4'te 1 yaptı. Medel, Negredo ve Lens'ten hiç verim alamadı. Bir tek Pepe var, Pepe'ye de kimse hayır demez. Beşiktaş'ın yedek kadrosunu bana ver, 4 tane de adam ver, ligde şampiyonluğa oynarım. Medel'in şu andaki formuyla, Beşiktaş takımında oynama şansı yok. Medel ve Negredo nasıl olsa, oynarız diye geldiler, ama rakipleri sert"
Rıdvan Dilmen’in bu benzetmesi, Sir Alex Ferguson’ın Zidane için sarfettiği o tarihi sözü anımsattı: Bana 10 tane odun ve bir de Zidane'ı verin. Size Şampiyonlar Ligi Kupası'nı getireyim
Rıdvan Dilmen’in bu benzetmesi, Sir Alex Ferguson’ın Zidane için sarfettiği o tarihi sözü anımsattı: Bana 10 tane odun ve bir de Zidane'ı verin. Size Şampiyonlar Ligi Kupası'nı getireyim