Rıdvan Dilmen'den sert eleştiri: 90 dakika oynayamaz, hayal kırıklığı

Rıdvan Dilmen
Rıdvan Dilmen

Rıdvan Dilmen, Gençlerbirliği - Beşiktaş maçının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu. Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın yeni transferlerini sert şekilde eleştirdi.

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Gençlerbirliği – Beşiktaş maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Beşiktaş’ın yeni transferlerini sert bir şekilde eleştiren Rıdvan Dilmen; Negredo, Lens ve Medel’in hayal kırıklığı yarattığını söyledi. Yeni transferlerden yalnızca Pepe’nin sınıfta kalmadığını belirten, Marcelo’nun yokluğunun da büyük bir eksiklik olduğuna vurdu yaptı.

Beşiktaş cephesi mağlubiyetin ardından büyük üzüntü yaşadı.
Beşiktaş cephesi mağlubiyetin ardından büyük üzüntü yaşadı.

Son olarak Beşiktaş’ın takım halinde cansız olduğunu belirten Rıdvan Dilmen, “Beşiktaş'ta bir tutukluk var, canlı değiller. Ben Beşiktaş'ın sezon başını iyi geçirmediğini düşünüyorum.'' İfadelerini kullandı.

Rıdvan Dilmen’in açıklamalarından satırbaşları şu şekilde;

  • “Negredo mutlaka uyarılmalı. Beşiktaş'ın santraforu çok gol atar zaten. 35 gol falan değil, 15-20 civarında atar. Negredo'nun daha fazla çalışması lazım. İyi de para kazanıyorlar burada... Negredo transfer olduğunda, uçakta formayı çantada keklik görüyordu. 'Türkiye vasat bir lig, ben milli takımda da oynadım, orada da oynarım' diye geldi. Lens, Negredo ve Medel gibi 3 önemli oyuncu alıyorsunuz. Ve üçü de hayal kırıklığı... Diğer oyuncuların yıpranmaması mümkün değil. Beşiktaş geçen sene Gökhan'ı, Adriano'yu, Talisca'yı, Aboubakar'ı, Fabri'yi ve Babel'i aldı. 6'da 6 yaptılar. Ama Beşiktaş'ta çok önemli bir oyuncu gitti, Marcelo gitti... Lens 90 dakika oynayamaz. Negredo gidemiyor, kuvvetli değil. Caner ve Atiba da kuvvetli değil... Beşiktaş'ta bir tutukluk var, canlı değiller. Ben Beşiktaş'ın sezon başını iyi geçirmediğini düşünüyorum. Beşiktaş'ın bu yılki transferleri sınıfı geçemedi. Negredo ve Lens... Medel de geçemedi. Pepe bir tek sınavı geçen oyunculardan.”