Şenol Güneş yeni forvetini buldu

Cyle Larin ve Şenol Güneş
Cyle Larin ve Şenol Güneş

UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nun ilk karşılaşmasında Norveç temsilcisi Sarpsborg'u ağırladığı karşılaşmada, Alvaro Negredo'nun takımdan ayrılışının ardından Şenol Güneş'in hangi isme şans vereceği merakla bekleniyordu. Tecrübeli teknik adam, Norveç ekibi karşısında siyah beyazlıların genç forveti Cyle Larin'i tercih etti.

Temsilcimiz Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi I Grubu ilk karşılaşmasında Norveç ekibi Sarpsborg ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma öncesinde en çok merak edilen konulardan birisi, Alvaro Negredo'nun takımdan ayrılmasının ardından Şenol Güneş'in ileri uçta kime şans vereceğiydi.

Maçın başlamasına yaklaşık 1 saat kala siyah beyazlı ekipte 11'in belli olmasıyla bu soru cevabını buldu. Evkur Yeni Malatyaspor maçı sonrasında Dubai'ye giden ve ani bir şekilde Al Nasr ile anlaşmaya varan İspanyol forvet, 2 yıllık sözleşmeye imza attı.

33 yaşındaki oyuncunun siyah beyazlı formaya veda etmesinin ardından Şenol Güneş, ilk karşılaşmaya Kanadalı genç forvet Cyle Larin ile çıkmayı tercih etti.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

Ready🦅

clarin10 (@cylelarin)'in paylaştığı bir gönderi ()