Şenol Güneş'e soğuk davrandı

Burak Yılmaz, Şenol Güneş'in elini sıkmıyor.
Burak Yılmaz, Şenol Güneş'in elini sıkmıyor.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş forması giyen Burak Yılmaz, BB Erzurumspor karşısında 60. dakikada oyundan alınmasına bir hayli üzüldü. Tecrübeli golcünün kenara gelirken sergilediği soğuk davranışlar dikkatlerden kaçmadı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş, Vodafone Park’ta oynanan BB Erzurumspor maçında Burak Yılmaz’ı oyundan alarak sürpriz bir karara imza attı.

BB Erzurumspor karşısında etkisiz bir oyun ortaya koyan tecrübeli oyuncu, 38. dakikada gördüğü sarı kartın ardından cezalı duruma düşmüştü. Bu dakikanın ardından oyundan iyice kopan Burak Yılmaz, karşılaşmanın 60. dakikasında Şenol Güneş tarafından kenara alındı ve yerini Caner Erkin’e bıraktı.

  • Kenara gelirken bir hayli üzgün ve sinirli olduğu göze çarpan Burak Yılmaz, Şenol Güneş ile göz teması kırmaktan kaçınarak tavır koydu. İkili arasındaki soğukluk yayıncı kuruluş kameralarına da yansıdı.

BURAK YILMAZ'DAN TRİBÜNLERE HAREKET İDDİASI

Hürriyet Gazetesi’nde yer alan habere göre; karşılaşma öncesi bütün takım taraftarlara gidip selamlarken Burak Yılmaz takımdan ayrı bir şekilde geride kaldı. Takım, taraftarları selamladıktan sonra geri dönerken, Burak Yılmaz'ın taraftarlara gitmediği geride kaldığı o anlar objektiflere böyle yansıdı.

BURAK YILMAZ CEZALI

Spor Toto Süper Lig 19. hafta mücadelesinde Beşiktaş ile BB Erzurumspor karşı karşıya geldi. Vodafone Park’ta oynanan karşılaşmada ev sahibi ekip, Burak Yılmaz’dan gelen haberle sarsıldı.

Mücadelenin 38. dakikasında rakibine yaptığı hareket sebebiyle hakem Mustafa Öğretmenoğlu tarafından sarı kartla cezalandırılan Burak Yılmaz, cezalı duruma düştü. Tecrübeli golcü, Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında oynanacak Antalyaspor maçında forma giyemeyecek.


Bu gönderiyi Instagram'da gör

🤔 Gitsin mi?

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()