Şenol Güneş'ten Hıncal Uluç'a salvo: Yazılarının içi boş

Hıncal Uluç Şenol Güneş
Hıncal Uluç Şenol Güneş

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Brand & Sport Summit’e konuk oldu. Gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulunan Şenol Güneş, Hıncal Uluç hakkında 'güzel yazar ancak içi boştur' ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, beIN SPORTS ve Sportsnet işbirliğiyle gerçekleştiren Brand & Sport Summit’te konuştu.

Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde düzenlenen organizasyonun en popüler konuklarından biri olan Şenol Güneş, gündeme ilişkin yaptığı çarpıcı değerlendirmelerle hem ilgi odağı oldu hem de izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

Fotoğraf: AA
Fotoğraf: AA

Deneyimli teknik adam, Fenerbahçe maçında hakem Ali Palabıyık hakkında sarf ettiği küfürlü sözler için üzgün olduğunu ifade etti. Şenol Güneş ayrıca, Hıncal Uluç’un yazılarını da eleştirdi ve ‘içi boş’ yorumunda bulundu.

Şenol Güneş’in açıklamalarından satırbaşları şu şekilde:

  • "Fenerbahçe maçında olan şeyi net olarak söylerim ama münasip dile getirmek lazım. Basit bir faulde hakemin niyetini okuyup yanlış yapıp sinirlendim. Artislik yapılan bir hareket üzerine ne söylediğimi farketmedim. Dediğim şeyi hatırlamıyorum. Sonra izleyince üzüldüm. Çok etkisi oldu bende. Kendime ceza veriyorum. Doğru bir şey yapmadım. Kötü bir sözdü. Çok da ceza almamı isteyenler oldu. 3-4 maç ceza almamı ve takımın kaybetmesini istediler. Bir maç ceza aldım ama takım kaybetti zaten üst üste. Bende bu hareketimden rahatsız oldum. O duruma düştüğüm için üzgünüm. Türk futbolu için tespit yapıyoruz ama bunları çocuklar da biliyor. Her şeyi herkes biliyor. Zaten Hıncal Uluç da her şeyi biliyor. Ben oyuncuyken kamplara gelip akıl veriyordu, şimdi evden veriyor. Ona çıksın malzeme, büyük bir ağabeyimizdir. Gazete duayenidir. İçerik olarak boştur ama güzel yazar. İçimden geldi, patlak verdim."
https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fgztcom%2Fvideos%2F740920209431574%2F&show_text=0&width=267