Şenol Güneş'ten istifa cevabı

Şenol Güneş, Antalyaspor maçında oyuncularını takip ediyor.
Şenol Güneş, Antalyaspor maçında oyuncularını takip ediyor.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, siyah beyazlı takımdan ayrılacağı yönündeki iddialara kaçamak cevaplar verdi. Güneş, şimdilik ayrılık konusunda kendisinin bir bilgisi olmadığını ancak bu konuların zamanı geldiğinde konuşulması gerektiğini belirtti.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, sezon sonuna kadar siyah beyazlı takımla milli takımı birlikte çalıştıracağını ve yeni sezondan itibaren Dolmabahçe kariyerini sonlandıracağı yönündeki haberlere yanıt verdi.

Bursaspor karşılaşması öncesinde yayıncı kuruluşa röportaj veren deneyimli teknik adam, ayrılıkla ilgili kendisinin bir bilgisi olmadığını ifade etti. İddiaları net bir dille yalanlamadığı dikkati çeken Şenol Güneş, bu konuların zamanı gelince konuşulması gerektiğini ifade etti.

  • “Ayrılıkla ilgiili benim bilgim yok. Bana yansıyan sorular, bir sürü şeyler geliyor ama onlara dönersek zaten işi bırakmak gerekiyor. Zamanı gelince konuşuruz. Sosyal medya yeri geliyor beni gönderiyor, yeri geliyor 3 yıllık yeni sözleşme yaptırıyor.”