Sharapova'ya Türk taraftardan ilginç evlilik teklifi!

​Sharapova'ya Türk taraftardan ilginç evlilik teklifi!
​Sharapova'ya Türk taraftardan ilginç evlilik teklifi!

TEB BNP Paribas Tenisin Yıldızları Serisi etkinliği kapsamında oynanan müsabakada dünyaca ünlü Rus tenisçi Maria Sharapova, milli sporcu Çağla Büyükakçay'ı 2-0 yendi. Karşılaşmanın en dikkat çeken anı ise Rus Tenisçi Sharapova'ya evlilik teklifi yapılmasıydı.

TEB BNP Paribas Tenisin Yıldızları Serisi adı altında düzenlenen etkinlikte milli tenisçi Çağla Büyükakçay ile karşılaşan Maria Sharapova'ya tribünlerden ilginç bir teklif geldi.

Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanan maç esnasında bir Türk taraftar, efsane Rus tenisçi Sharapova'ya evlilik teklifi yaptı. Bütün salonun kahkahalara boğulduğu o soruya, Sharapova'dan sempatik bir tavırla 'Belki' yanıtı geldi.

İSTANBUL'DA SHARAPOVA FIRTINASI

Tenis'in Yıldızları Serisi kapsamında oynanan karşılaşmada dünyaca ünlü tenisçi Maria Saharapova, milli raket Çağla Büyükakçay'ı 2-0 yendi.

Kadınlar dünya sıralamasının eski 1 numarası, 5 Grand Slam, 36 tekler şampiyonluğu olan Rus sporcu Maria Sharapova ile dünya sıralamasında 160’ıncı sırada yer alan milli tenisçi Çağla Büyükakçay karşı karşıya geldi. Sharapova, ilk seti tie-break sonucunda 7-6, ikinci seti de 6-0 kazanarak mücadeleden 2-0 galip ayrıldı.

MARİA SHARAPOVA: ÇAĞLA DAHA DA BAŞARILI OLACAK

Karşılaşmanın ardından açıklamalar yapan Maria Sharapova,”Burada güzel bir ortam var. İstanbul hakkında harika şeyler söyleyebilirim. Böyle bir organizasyonun parçası olduğum için mutluyum. Destekleri için tüm seyircilere teşekkür ediyorum. Çağla’ya karşı oynamak hem zor hem de keyifli. Çağla’nın performansının her geçen gün daha iyi olacağına inanıyorumsözleriyle organizasyon hakkındaki görüşlerini aktardı.

ÇAĞLA BÜYÜKAKÇAY: SHARAPOVA İLE OYNAMAK BÜYÜK ZEVK

Karşılaşma sonrasında konuşan Çağla Büyükakçay, böyle bir organizasyona dahil edildiği için teşekkür etti. Büyükakçay, Tenis ve benim adıma muhteşem bir gün yaşanıyor. Maria Sharapova’ya Türkiye’ye geldiği için teşekkür ederim. Sharapova ile karşılaşmak bir zevkti. TTF, TEB ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz” sözleriyle organizyondan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

//www.dailymotion.com/embed/video/xf5k1e