Sinan Engin'den ortalığı karıştıracak iddia: "Fikret Orman Londra'da görüştü"

​Sinan Engin'den ortalığı karıştıracak iddia: "Fikret Orman Londra'da görüştü"
​Sinan Engin'den ortalığı karıştıracak iddia: "Fikret Orman Londra'da görüştü"

Ünlü yorumcu Sinan Engin, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Arda Turan ile Londra'da görüştüğünü iddia etti.

Bu sezon Barcelona'da hiçbir resmi maçta forma giymeyen ve devre arasında takımdan ayrılacağı konuşulan Arda Turan için Sinan Engin'den flaş bir iddia geldi.

Sinan Engin, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner'in Londra'da Arda Turan ile bir araya gelerek transfer görüşmesi yaptıklarını ileri sürdü. İşte Sinan Engin'in konuyla ilgili yaptığı açıklama:

  • "Ben Arda Turan'ın ne yapacağını biliyorum ama söylemem. Mesela bir bilgi vereyim. Fikret Orman ile Arda Turan, Londra'da görüştüler. Yan masada olan bir arkadaşım tesadüfen görmüş. Yanında Umut Güner de varmış ama ben Arda Turan'ın Türkiye'ye gelmesini istemiyorum. Arda Turan bütün Beşiktaş bestesini bilir. Yakın arkadaşı Serdar Özkan'la söylerlerdi."

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, daha önce Şampiyonlar Ligi'nde oynanan RB Leipzig maçı öncesi yaptığı açıklamada; "Arda Turan çok üst düzey bir oyuncu. Çok da sevdiğim bir çocuktur. Türk sporunun önemli bir markası. Ancak Beşiktaş'ın o mevkilerde çok oyuncusu var. Rotasyonda zorlanıyoruz diye siz de söylediniz. Arda gündemimizde yok." ifadelerini kullanmıştı.