Sow'dan Aziz Yıldırım paylaşımı

Moussa Sow Türkiye'de son olarak Bursaspor forması giymişti.
Moussa Sow Türkiye'de son olarak Bursaspor forması giymişti.

Fenerbahçe'nin eski golcüsü Moussa Sow, sarı-lacivertli kulübün eski başkanı Aziz Yıldırım ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak, "Benim için bir babasınız. Siz büyük bir adamsınız" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Moussa Sow, sosyal medya hesaplarından yaptığı Aziz Yıldırım paylaşımı ile dikkatleri üzerine çekti.

Senegalli futbolcu, sarı-lacivertli kulübün eski başkanı Aziz Yıldırım ile olan fotoğrafını paylaşarak altına, "Benim için bir babasınız. Siz büyük bir adamsınız. Her şey için, ama özellikle Fenerbahçe için yaptığınız her şey için teşekkürler" yorumunu düştü.

  • Sow'un bu paylaşımı kısa süre içerisinde Fenerbahçeli taraftarlar tarafından büyük beğeni aldı.

Türkiye'ye dönüyor

Gazişehir Gaziantep ile ön anlaşma yapan Moussa Sow transferi için sağlık raporu bekleniyor. İstanbulspor maçından sonra Moussa Sow transferiyle ilgili açıklama yapan teknik direktör Mehmet Altıparmak, transfer gündemlerinde bulunan Moussa Sow'un Gaziantep'e geldiğini belirterek, "Sağlık kontrollerinden geçti. Son bir sağlık kontrolü aşamasında geçtikten sonra rapora göre bir karar verilecek" değerlendirmesini yaptı.

Moussa Sow'un yeni takımı