Tebrikler Emre! Tebrikler Başakşehir

​Tebrikler Emre! Tebrikler Başakşehir
​Tebrikler Emre! Tebrikler Başakşehir

Sevilla’ya elenen Başakşehir yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam edecek. Başakşehir’in deplasmanda Sevilla ile 2-2 berabere kaldığı maçta ise gecenin kahramanı Emre Belözoğlu oldu.

Şampiyonlar Ligi Play-OffTuru rövanş maçında Medipol Başakşehir deplasmanda Sevilla'ya konuk oldu. Karşılaşma 2-2 sona erdi ve temsilcimizin Devler Ligi umutları yıkıldı. Ancak Başakşehir yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek.

Emre’den şık vuruş

AA
AA

İlk maçı İstanbul'da 2-1 kaybeden Başakşehir dün akşamki karşılaşmaya hızlı başlayan taraf oldu. 17. dakikada lacivert-turunculu temsilcimiz Elia ile öne geçti: 1-0. 50. dakikada Escudero ve 75'de Ben Yedder attıkları gollerle Sevilla'yı öne geçirdi.

skor 2-1'e geldiğinde ise ilginç bir tesadüf yaşandı. İstanbul'da oynanan ilk maçta gol atan isimler yine fileleri havalandırdı ve skoru aynı duruma getirdi (İlk maçta atılan goller ve dakikaları; Dk.64 Elia / Dk.16 Escudero, Dk.84 Ben Yedder).

Karşılaşmanın son golü ise 83. dakikada Visca'dan geldi. 89. dakikada Başakşehir'in kazandığı frikikte topun başına Emre Belözoğlu geçti. Emre'nin topu direkten döndü...

Herkesi şaşırttılar

AA
AA

Sevilla eşleşmesi gerçekleştiğinde birçok kesim Başakşehir'in ilk maçtan havlu atacağını belirtiyordu. Ancak temsilcimiz bu düşüncelerin aksine inanılmaz bir mücadele ortaya koydu. Emre'nin 89. dakikada kullandığı frikik gole dönseydi belki de her şey çok farklı olabilecekti.

Maçın adamı Emre

AA
AA

Ancak Sevilla ile oynanan iki maçta da ön plana çıkan bir isim vardı... 37 yaşındaki Emre Belözoğlu... Emre hem performansıyla hem de hırsıyla tüm futbolseverlerden alkış aldı.

Futbolseverler onu konuşuyor

37 yaşında olmasına rağmen sahada 90 dakika kalabilen ve oynadığı futbolla alkış toplayan Emre Belözoğlu’na sosyal medyadan da iltifatlar yağdırıldı.

İşte sosyal medyadaki Emre paylaşımları;