Terim olmazsa Galatasaray'a gelecek 8 teknik direktör

Galatasaray'da Terim'in gelmemesi halinde öne çıkan adaylar
Galatasaray'da Terim'in gelmemesi halinde öne çıkan adaylar

Galatasaray'da üst üste alınan kötü sonuçların ardından Hırvat teknik adam Igor Tudor ile yollar ayrıldı. Boşalan koltuk için ise en büyük aday Fatih Terim olarak gözükürken, Avrupa'da görev yapmış bazı isimlerde alternatif olarak öne çıkıyor.

Son haftalarda özellikle deplasmanda oldukça kötü bir performans sergileyen Galatasaray, son 4 dış saha karşılaşmasında da mağlup oldu. Büyük maçlarda alınan başarısız sonuçlar, deplasmandaki mağlubiyetler derken, sarı kırmızılı camiada Hırvat hoca için istifa sesleri yükselmeye başladı.

Sabrı taşıran son damla ise Evkur Yeni Malatyaspor karşısında alınan 2-1'lik mağlubiyet oldu ve Tudor gönderildi. Hırvat hocanın yerine ise, son haftalarda yüksek sesle dillendirilen Fatih Terim en büyük aday olarak gözükse de alternatifler arasında Avrupa'nın top seviyelerinde çalışmış isimlerde bulunuyor.

İşte Galatasaray'ın Fatih Terim'in gelmemesi halinde yönelebileceği boşta olan teknik adamlar;

Laurent Blanc
52 yaşındaki Blanc'ın en son çalıştırdığı takım Fransız devi PSG. Galatasaray'daki yabancı oyuncuların genellikle Fransız olması Fransız hocayı ön plana çıkartıyor.
Laurent Blanc 52 yaşındaki Blanc'ın en son çalıştırdığı takım Fransız devi PSG. Galatasaray'daki yabancı oyuncuların genellikle Fransız olması Fransız hocayı ön plana çıkartıyor.
Thomas Tuchel
44 yaşındaki Alman hoca en son Dortmund'u çalıştırdı. Tuchel, Galatasaray taraftarları arasında adı geçen bir isim.
Thomas Tuchel 44 yaşındaki Alman hoca en son Dortmund'u çalıştırdı. Tuchel, Galatasaray taraftarları arasında adı geçen bir isim.
Ronald Kouman
Hollandalıların efsane ismi 54 yaşındaki Ronald Kouman da boşta olan isimler arasında. En son Everton'da çalıştı.
Ronald Kouman Hollandalıların efsane ismi 54 yaşındaki Ronald Kouman da boşta olan isimler arasında. En son Everton'da çalıştı.
Marcelo Bielsa
En son Fransa'da Lille'i çalıştıran Arjantinli, iyi sonuçlar alınamayınca Fransa'dan ayrıldı. Bielsa'nın görevden ayrılalı sadece 4 gün oluyor.
Marcelo Bielsa En son Fransa'da Lille'i çalıştıran Arjantinli, iyi sonuçlar alınamayınca Fransa'dan ayrıldı. Bielsa'nın görevden ayrılalı sadece 4 gün oluyor.
Carlo Ancelotti
58 yaşındaki teknik adam en son Bayern Münih'i çalıştırdı.
Carlo Ancelotti 58 yaşındaki teknik adam en son Bayern Münih'i çalıştırdı.
Peter Bosz
54 yaşındaki Hollandalı 10 gün önce Dortmund ile yollarını ayırdı.
Peter Bosz 54 yaşındaki Hollandalı 10 gün önce Dortmund ile yollarını ayırdı.
Michel Preud'homme
54 yaşındaki Preud'homme, en son Club Brugge'ü çalıştırdı; Geçen yaz transfer döneminde adı Trabzonspor'la da geçti.
Michel Preud'homme 54 yaşındaki Preud'homme, en son Club Brugge'ü çalıştırdı; Geçen yaz transfer döneminde adı Trabzonspor'la da geçti.
Juande ramos
63 yaşındaki İspanyol teknik adam, en son Malaga'yı çalıştırdı. Şu an kulüpsüz durumda.
Juande ramos 63 yaşındaki İspanyol teknik adam, en son Malaga'yı çalıştırdı. Şu an kulüpsüz durumda.