Terim'in yüzünü güldüren tek olay: Yeni 'Sneijder'ini buldu!

Fatih Terim antrenman sırasında oldukça keyifli görüntüleniyor...
Fatih Terim antrenman sırasında oldukça keyifli görüntüleniyor...

Süper Lig'in 16. hafta mücadelesinde Başakşehir ile karşılaşan Galatasaray, Başakşehir Fatih Terim Satdyumu'ndan 1-1 beraberlikle ayrıldı. Son haftalarda birçok açıdan olumsuz şartlarla karşılaşan sarı kırmızılı camiada Başakşehir deplasmanındaki en büyük kazanım ise Sofiane Feghouli'ydi. Cezayirli futbolcu, önce Porto sonra Başakşehir karşısında gösterdiği performansla Galatasaray'ın eski yıldızı Sneijder'e benzetildi.

Galatasaray adına maçtaki en olumlu nokta Feghouli'nin performansıydı. Cezayirli oyuncu sürekli doğru pasları doğru yerlere gönderdi. Takımın bütün hücum aksiyonlarında baş roldeydi. Galatasaray'ın bütün etkili hücumlarında ya final pasını ya da atağı başlatan pası veren oyuncuydu. Sarı kırmızılıların Başakşehir'i dağıtmak adına uyguladığı tam saha pres stratejisine de kendisinden çok da beklenmeyecek bir özveriyle katıldı.

Porto maçında kendi adına sezonun en iyi futbolunu oynayan Sofiane Feghouli, Başakşehir maçında da performansını sürdürdü. Kanatlardan oyunu kurması ve liderlik konusunda tam yetki alan Cezayirli bu konuda teknik heyet ve takım arkadaşlarından büyük destek gördü.

Cezayirli kanat oyuncusu maç sonunda kendisini tebrik eden taraftara karşılık veriyor...
Cezayirli kanat oyuncusu maç sonunda kendisini tebrik eden taraftara karşılık veriyor...

Feghouli, Başakşehir karşılaşmasında hücumun kilit ismi olmayı başardı ancak takım arkadaşlarından kendisine ayak uyduran yoktu.

  • Maçın ilk yarısında Galatasaray'ın, geçen sene Aykut Kocaman'ın Fenerbahçe'nin başındayken Başakşehir deplasmanında uyguladığı pres stratejisini hayata geçirmeye çalıştı. Sarı kırmızılılar kadro elverdiğince bunu yapabildi.
Bu gönderiyi Instagram'da gör

✋ Başakşehir, Aslan'a müsaade vermedi..!

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()