Tolgay'ın başını 'etli pilav' yaktı!

Şenol Güneş, Tolgay Arslan'ı yanına çağırarak direktif veriyor...
Şenol Güneş, Tolgay Arslan'ı yanına çağırarak direktif veriyor...

Sivasspor’a 2-1 mağlup olan Beşiktaş’ta karşılaşma öncesi Tolgay Arslan ve Loris Karius’un kadro dışı bırakıldığı açıklanmıştı. Herkes, sürpriz bir şekilde alınan bu kararın sebebini merak ederken Tolgay’ın kadro dışı kalmasının sebebi belli oldu. Tolgay Arslan’ın Başakşehir karşılaşmasının devre arasında yemek yemesinden dolayı kadro dışı bırakıldığı belirtildi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş maçın ilk yarısı sonunda soyunma odasına girdiğinde yedek soyunan Tolgayetli pilav yerken yakaladı. Adeta çılgına dönen tecrübeli hocanın hışmına uğrayan yıldız futbolcunun, “Hocam zaten beni hiç oynatmıyorsun ki" ifadelerini kullandığı ortaya çıktı.

Beşiktaş'ta, Sivasspor karşılaşmasında sürpriz şekilde kadroya alınmayan Tolgay Arslan'la ilgili birbirinden çarpıcı gerçekler ortaya çıktı. Milliyet Gazetesi'nin ulaştığı bilgilere göre; Teknik Direktör Şenol Güneş, Tolgay'ı sadece bir karşılaşma için değil, süresiz olarak kadro dışı bıraktı.

Tolgay, Beşiktaş taraftarına üçlü çektiriyor...
Tolgay, Beşiktaş taraftarına üçlü çektiriyor...

GÖZTEPE'DEKİ HATADAN SONRA 11'E GİREMEDİ

Güneş ile form grafiği düşüşe geçen Tolgay Arslan arasında bir süredir soğuk rüzgarlar esiyordu. Medipol Başakşehir maçının devre arasında yaşananlar ise bardağı taşıran son damla oldu.

Şenol Güneş, Göztepe deplasmanında yaptığı bariz hatanın ardından Tolgay'ı Çaykur Rizespor ve Başakşehir maçlarında yedek soyundurdu.

Tolgay Arslan, yerini Necip Uysal'a bırakırken oldukça mutsuz bir görüntü veriyor...
Tolgay Arslan, yerini Necip Uysal'a bırakırken oldukça mutsuz bir görüntü veriyor...

1-0 MAĞLUPKEN ETLİ PİLAV YEDİ

Siyah beyazlılar, 3 Kasım'da Başakşehir karşısında ilk yarıyı 1-0 geride kapatırken, Güneş soyunma odasına girdiğinde Tolgayetli pilav yerken buldu. Yıldız futbolcunun maç sonu için takıma getirilen yemeği afiyetle yediğini gören Şenol Güneş adeta çılgına döndü.