Tottenham Cenk Tosun'un peşinde: 20 milyon Euro

​Tottenham Cenk Tosun'un peşinde: 20 milyon Euro
​Tottenham Cenk Tosun'un peşinde: 20 milyon Euro

Hafta içi Şampiyonlar Ligi mücadelesinde attığı muhteşem golle tüm dikkatleri üzerine çeken Milli golcü Cenk Tosun, karşılaşmayı izleyen Tottenham Scout ekibini kendine hayran bıraktı.

Beşiktaş'a geldiği günden beri istikrarlı bir performans sergileyen Cenk Tosun, Beşiktaş'ın kazandığı 2 şampiyonlukta büyük pay sahibi olmasının yanı sıra Avrupa'da da adından söz ettirmeye başladı.

Geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde Benfica'ya attığı gol Şampiyonlar Ligi'nin en güzel golü seçilen Cenk Tosun, bu sezon da Şampiyonlar Ligi'ne süper bir başlangıç yaptı. Kara Kartal’ın Kupa 1’de G Grubu ilk maçında Porto’yla oynadığı mücadelede, Mavi- Beyazlılar’ın dünyaca ünlü kalecisi İker Casillas’ı tam 32 metreden attığı füzeyle avlayan Tosun, karşılaşmayı Dragao Stadı’nda takip eden Tottenham temsilcilerini kendisine hayran bıraktı.

Önceden belirledikleri listede Beşiktaş’tan sadece Anderson Talisca ve Oğuzhan Özyakup yer alan scouting ekibinin, muhteşem performansı sonrasında Cenk’i de takibe aldığı öğrenildi.

20 MİLYON EURO İSTENİYOR

Yaz transfer döneminin son günlerinde C.Palace'ın teklifte bulunduğu yıldız golcü, teklif edilen rakam Beşiktaş'ın istediği düzeyde olmadığı için takımda kalmıştı. C.Palace'ın 13 milyon Euro'luk teklifi Ocak ayında arttırarak tekrar Beşiktaş'ın kapısını çalacağı öğrenildi. C.Palace'ın yanı sıra Tottenham’ın da, Ocak ayında yıldız isim için Beşiktaş Yönetimi’nin istediği20 milyon Euro’luk (80 milyon TL) maliyeti karşılayabileceği bildirildi.

İşte Cenk'in Porto'ya attığı harika gol;