Trabzonspor’dan Fenerbahçe’ye dev çalım! Zenit’le anlaştılar

​Trabzonspor’dan Fenerbahçe’ye dev çalım! Zenit’le anlaştılar
​Trabzonspor’dan Fenerbahçe’ye dev çalım! Zenit’le anlaştılar

Fenerbahçe için İstanbul’da sağlık kontrolünden geçen Giuliano’nun transferi konusunda flaş bir gelişme yaşanıyor. Brezilyalı futbolcu için Trabzonspor ile Zenit el sıkıştığı ileri sürüldü.

Fenerbahçe, Zenit forması giyen Brezilyalı Giuliano’yu İstanbul’a getirdi. 10 numara mevkiinde görev alan Giuliano bugün sağlık kontrolünden geçti. Giuliano sağlık kontrolünden geçerken bir iddia gündeme bomba gibi düştü.

Trabzonspor devreye girdi

Fanatik Gazetesi’ne göre; Trabzonspor Giuliano için Zenit ile el sıkıştı. Fenerbahçe’nin kiralık olarak sözleşme imzalamayı planladığı Giuliano için bordo-mavililerin 10 milyon Euro bonservis bedeli önerdiği ileri sürüldü.

Menajerden haber bekliyorlar

Haberde Giuliano’nun kendisine ulaşan Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’yı menajerine yönlendirdiği ileri sürüldü. Brezilyalı futbolcunun menajerinin saat 17.00’ye kadar Trabzonspor’a yanıt vereceği öğrenildi.

Taraftar şoke oldu

Fenerbahçe taraftarının Alex de Souza’ya benzettiği Giuliano hakkında ortaya atılan bu haber sarı-lacivertli taraftarları bir hayli üzdü.

Kulüpten açıklama var

İşte Fenerbahçe’nin resmi internet sitesinden yayınlanan mesaj:

Kendisi ve kulübüyle, oyuncunun kulübümüze kiralanması konusunda görüşmelere başladığımız Giuliano Victor De Paula, sağlık kontrolünden geçti.

Giuliano Victor De Paula’nın sağlık kontrolü, Ulus’taki Liv Hospital’da gerçekleştirildi. Kontrollerde oyuncuya kardiyoloji, kulak-burun-boğaz, ortopedi, genel cerrahi, dahiliye ve göz muayenesi yapıldı; ayrıca kan değerlerine bakıldı. Futbolcuya sağlık kontrolleri sırasında eko, efor, solunum fonksiyon testi gibi kardiyak testler ve radyolojik testler de yapıldı.

Giuliano’nun sarı-lacivertli mi borda-mavili mi forma giyeceğini ise birkaç saat içinde öğreneceğiz gibi görünüyor.