Tudor, Kocaman'a sahip çıktı: Linç etmeyin

Igor Tudor Kocaman
Igor Tudor Kocaman

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Aykut Kocaman'a sahip çıktı. Tudor, Kocaman'ın linç edilmesinin doğru olmadığını söyledi.

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, 3-0 kazanılan Demir Grup Sivasspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hırvat teknik adam, Vardar’a elendikten sonra düzenlenen basın toplantısını soru almadan terk eden Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman’a sahip çıktı.

Kocaman’ın linç edilmesinin doğru olmadığını belirten Tudor, gazetecilere yüklendi. Tudor ayrıca Aykut Kocaman’ın iyi bir hoca olduğunun altını çizdi ve sarı lacivertli ekibin aldığı sonuçların da kötü olmadığını savundu.

Igor Tudor’un Aykut Kocaman hakkındaki açıklamalarının tamamı şu şekilde:
Basın mensupları olarak Fenerbahçe hocası şimdi linç ediliyordur. Konya’da da göklere çıkarılıyordu. Ama sonuçlara rağmen bence Aykut Kocaman iyi bir hoca. Benim hikayem ise çok basit. Geçen seneden bu seneye 10 oyuncu değişikliği yaşadık. Türkiye düşünceler çabuk değişiyor. Ben yine aynı oyuncuyum. Sonuçla alakalı. Ben olaylara bu şekilde bakmıyorum. Sonuç odaklı.
Igor Tudor’un Aykut Kocaman hakkındaki açıklamalarının tamamı şu şekilde: Basın mensupları olarak Fenerbahçe hocası şimdi linç ediliyordur. Konya’da da göklere çıkarılıyordu. Ama sonuçlara rağmen bence Aykut Kocaman iyi bir hoca. Benim hikayem ise çok basit. Geçen seneden bu seneye 10 oyuncu değişikliği yaşadık. Türkiye düşünceler çabuk değişiyor. Ben yine aynı oyuncuyum. Sonuçla alakalı. Ben olaylara bu şekilde bakmıyorum. Sonuç odaklı.