Tudor'un gizli silahı top toplayıcılar!

Tudor artık durdurulamaz!
Tudor artık durdurulamaz!

Başarısız bir başlangıç yapan ve taraftar tarafından istenmeyen adam ilan edilen Tudor, Sezona muhteşem bir başlangıç yaptı. Tudor çok ince detaylara inerek Muhteşem bir futbol oynatacağını garanti etti. Öyle ki Teknik Direktör Igor Tudor'un Türk Telekom Stadı'ndaki top toplayıcılara direktif verdiği ortaya çıktı.

Galatasaray’daki değişimden top toplayıcıların da etkilendiği ortaya çıktı. Türk Telekom Stadı’nda görev alan çocuklar artık daha seri hareket edecek. Çünkü Teknik Direktör Igor Tudor bu konuya da el attı. Hırvat teknik adam artık tempolu oynadıklarını söyleyip maçlarda top toplayan çocukların mümkün olan en hızlı şekilde hareket etmelerini istedi.

Tudor’un, “Galatasaray artık hızlı futbol oynuyor. Bunun için ufak detayları atlamamız gerekir. Rakibin oyunu soğutma, tempoyu düşürme girişimine karşı top toplayıcılar da uyanık olmalı” dediği öğrenildi.

Maksimum hız

Hırvat hocanın bu konudaki uyarısı üzerine altyapı hocalarına talimat verilerek, karşılaşma günü Türk Telekom Stadı’nda görev yapacak olan U15 takımından 10 çocuğun dikkatli hareket etmesi istenildi. Buna göre kenarda veya kale arkalarında bekleyen çocuklar ağır davranmayacak ve her an maçın içinde olacak. Böylece Galatasaray saha içinde olduğu kadar saha dışında da maksimum hıza ulaşacak.

Kırmızı kart gören sahaya çıkamaz

Galatasaray maçlarında U15 Takımı’ndan seçilen 10 çocuk o gün görevli hocaları eşliğinde stada geliyorlar. Diğer taraftan gündüz oynadığı maçta kırmızı kart gören bir altyapı oyuncusunun kurallar gereği akşam top toplayıcı olarak sahada bulunamadığı belirtildi.

KAYNAK: Milliyet