Üç büyüklerin Ocak ayında gözden çıkardığı futbolcular

Üç büyüklerin Ocak ayında gözden çıkardığı futbolcular​
Üç büyüklerin Ocak ayında gözden çıkardığı futbolcular​

Süper Lig'de ilk yarıda kıran kırana bir mücadele yaşanırken, ikinci yarı için hazırlanan üç büyüklerde kadrolar yavaş yavaş şekillenmeye başladı. İkinci yarı için teknik direktörler transfer hedeflerini de takımdan ayrılmasını istedikleri oyuncuları da belirlediler.

Ligin ikinci yarısı görünen o ki kıran kırana geçecek. Takımlar transferlerini ve gönderilecek oyuncularını belirlemeye başladılar. Bazı oyuncular ise takımdan ayrılmasalar da belli ki formanın yüzünü bile göremeyecekler. Bazılarının ise ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

İşte üç büyüklerde teknik direktörlerini ligin ikinci yarısında kadro düşünmedikleri ve adeta sildikleri futbolcular...

GALATASARAY

                                    
                                    Sarı-kırmızılılarda birçok takım gibi hazırlıklarını Antalya'da tamamladı. Fatih Terim'le yeni bir başlangıca hazırlanan Galatasaray'da iki oyuncu Antalya kampına götürülmedi.
GALATASARAY Sarı-kırmızılılarda birçok takım gibi hazırlıklarını Antalya'da tamamladı. Fatih Terim'le yeni bir başlangıca hazırlanan Galatasaray'da iki oyuncu Antalya kampına götürülmedi.
TARIK ÇAMDAL

                                    
                                    4 milyon 750 bin avroluk  bonservis bedeliyle hala konuşuluyor. Kupa maçları dışında ligde oynayamıyor. O da Fatih Terim tarafından Antalya'ya götürülmezken kadroda düşünülmüyor. Tarık'ın henüz bir talibi de yok.
TARIK ÇAMDAL 4 milyon 750 bin avroluk bonservis bedeliyle hala konuşuluyor. Kupa maçları dışında ligde oynayamıyor. O da Fatih Terim tarafından Antalya'ya götürülmezken kadroda düşünülmüyor. Tarık'ın henüz bir talibi de yok.
EMRAH BAŞSAN

                                    
                                    Antalyaspor'da yakaladığı çıkışın Sarı-kırmızılılarda yanına bile yaklaşamadı. Birçok teknik direktörle çalışmasına rağmen kendisini hiç gösteremedi. Fatih Terim de onu kamp kadrosuna almadı. 2019'a kadar sözleşmesi var ve kiralık olarak gönderilmesi bekleniyor.
EMRAH BAŞSAN Antalyaspor'da yakaladığı çıkışın Sarı-kırmızılılarda yanına bile yaklaşamadı. Birçok teknik direktörle çalışmasına rağmen kendisini hiç gösteremedi. Fatih Terim de onu kamp kadrosuna almadı. 2019'a kadar sözleşmesi var ve kiralık olarak gönderilmesi bekleniyor.
LASMİN LATOVLEVİCİ

                                    
                                    Karabükspor'daki iyi performansıyla Galatasaray'a transfer olmayı başaran Latovlevici'nin Sivasspor'a transfer olma durumu var. Fatih Terim onu Antalya'ya götürdü ancak başarılı teknik adam çok daha agresif ve hızlı bir sol bek istiyor. Bu bölge için transfer arayışları halen sürüyor.
LASMİN LATOVLEVİCİ Karabükspor'daki iyi performansıyla Galatasaray'a transfer olmayı başaran Latovlevici'nin Sivasspor'a transfer olma durumu var. Fatih Terim onu Antalya'ya götürdü ancak başarılı teknik adam çok daha agresif ve hızlı bir sol bek istiyor. Bu bölge için transfer arayışları halen sürüyor.
CEDRİC CARRASCO

                                    
                                    Fransız kaleci, Muslera'nın gerisinde tecrübeli bir eldiven olması gerekçesiyle kadroya katılmıştı ancak beklentileri o da karşılayamadı. Gönderilmesi bekleniyor.
CEDRİC CARRASCO Fransız kaleci, Muslera'nın gerisinde tecrübeli bir eldiven olması gerekçesiyle kadroya katılmıştı ancak beklentileri o da karşılayamadı. Gönderilmesi bekleniyor.
FENERBAHÇE 

                                    
                                    Fenerbahçe de ikinci yarıya moralli bir biçimde hazırlanan takımlardan. Sarı-lacivertliler'de Aykut Kocaman ilk yarının son virajındaki yükselişten memnun. Kocaman ikinci ayrı için de kadroyu hazırlamaya başladı.
FENERBAHÇE Fenerbahçe de ikinci yarıya moralli bir biçimde hazırlanan takımlardan. Sarı-lacivertliler'de Aykut Kocaman ilk yarının son virajındaki yükselişten memnun. Kocaman ikinci ayrı için de kadroyu hazırlamaya başladı.
OZAN TUFAN

                                    
                                    Kocaman'ın son dönemde forma vermediği Ozan Tufan hal ve tavırlarında değişikliğe gitmeyince adeta üstü çizildi. Kocaman, 22 yaşındaki oyuncuya kendisine takım bulmasını söyledi.
OZAN TUFAN Kocaman'ın son dönemde forma vermediği Ozan Tufan hal ve tavırlarında değişikliğe gitmeyince adeta üstü çizildi. Kocaman, 22 yaşındaki oyuncuya kendisine takım bulmasını söyledi.
ROBİB VAN PERSİE

                                    
                                    Çalışmalarına Dereağzı Tesisleri'nde devam eden Van Persie'nin Feyenoord transferinin gelecek hafta sonuçlanması bekleniyor.
ROBİB VAN PERSİE Çalışmalarına Dereağzı Tesisleri'nde devam eden Van Persie'nin Feyenoord transferinin gelecek hafta sonuçlanması bekleniyor.
FERNANDAO

                                    
                                    Brezilyalı golcü, Konya deplasmanında son saniyede girdiği gol pozisyonunu değerlendirseydi belki çok farklı bir kaderi olacaktı, ancak Kocaman onu da takımda düşünmüyor. Ancak gönderilmesi beklenen ilk golcü Van Persie olarak öne çıkıyor. Hollandalı ayrılmadan Fernandao'nun gitmesi zor.
FERNANDAO Brezilyalı golcü, Konya deplasmanında son saniyede girdiği gol pozisyonunu değerlendirseydi belki çok farklı bir kaderi olacaktı, ancak Kocaman onu da takımda düşünmüyor. Ancak gönderilmesi beklenen ilk golcü Van Persie olarak öne çıkıyor. Hollandalı ayrılmadan Fernandao'nun gitmesi zor.
BEŞİKTAŞ

                                    
                                    Cenk Tosun'u Everton'a gönderen Beşiktaş, Negredo'nun yanına mutlaka bir forvet almak istiyor. Teknik direktör Şenol Güneş ilk yarıda yaşanan puan kayıplarının tekrarlanmasını istemiyor ve bazı oyunculara da neredeyse hiç forma vermesi beklenmiyor.
BEŞİKTAŞ Cenk Tosun'u Everton'a gönderen Beşiktaş, Negredo'nun yanına mutlaka bir forvet almak istiyor. Teknik direktör Şenol Güneş ilk yarıda yaşanan puan kayıplarının tekrarlanmasını istemiyor ve bazı oyunculara da neredeyse hiç forma vermesi beklenmiyor.
MATEJ MİTROVİC

                                    
                                    4.2 milyon avroluk bonservis bedeliyle çok konuşulan ve performansıyla da tam bir hayal kırıklığı yaratan Matej Mitrovic'in bileti kesildi. Vida'nın gelmesiyle forma şansı iyice azalan Hırvat stoperin ikinci ayrıda forma giymesi beklenmiyor ancak Tosic'in muhtemel bir transferi de onun kaderini belirleyecek.
MATEJ MİTROVİC 4.2 milyon avroluk bonservis bedeliyle çok konuşulan ve performansıyla da tam bir hayal kırıklığı yaratan Matej Mitrovic'in bileti kesildi. Vida'nın gelmesiyle forma şansı iyice azalan Hırvat stoperin ikinci ayrıda forma giymesi beklenmiyor ancak Tosic'in muhtemel bir transferi de onun kaderini belirleyecek.
ARAS ÖZBİLİZ

                                    
                                    Geldiğinden bu yana takıma hiç faydası olmadı. İkinci yarıda da forma giymesi mucizelere bağlı.
ARAS ÖZBİLİZ Geldiğinden bu yana takıma hiç faydası olmadı. İkinci yarıda da forma giymesi mucizelere bağlı.
DENYS BOYKO

                                    
                                    Gelişi olay olmuştu ancak yediği birkaç hatalı gol onun formayı bir daha görmesini engelledi. Fabri ve Tolga Zengin varken formayı alması neredeyse imkansız.
DENYS BOYKO Gelişi olay olmuştu ancak yediği birkaç hatalı gol onun formayı bir daha görmesini engelledi. Fabri ve Tolga Zengin varken formayı alması neredeyse imkansız.