Ünlü futbolcu eşini öldürmeye kalktı!

​Ünlü futbolcu eşini öldürmeye kalktı!
​Ünlü futbolcu eşini öldürmeye kalktı!

Atletico Paranaense’den ayrıldıktan sonra kendine kulüp bulamayan Lucho Gonzalez'in eşini öldürmeye kalktığı ileri sürüldü.

Arjantinli futbolcu Lucho Gonzalez'in eşi öldürmeye kalktığı ileri sürüldü.Sporx'in haberine göre; Bir tartışmanın ardından Lucho Gonzalez'in kendisine saldırdığını belirten Silva Marques, "Beni boğmaya ve bileklerimi kesmeye çalıştı. Terasa çıktım ve beni balkondan aşağıya atmaya çalışır diye çocuklarımın ismini bağırdım. Çocuklarım bahçede köpeklerle oynuyordu. Bana, "Seni öldüreceğim, seni öldüreceğim" diye bağırdı" dedi.

“Kartları bloke etti”

Silva Marques, eşinin kendisini öldürmeye kalktığını söyledi.
Silva Marques, eşinin kendisini öldürmeye kalktığını söyledi.

Olayın ardından Lucho Gonzalez'in evi boşalttığını kaydeden Marques, "Bu olaydan sonra evi boşalttı. Tüm mücevherleri, değerli eşyaları, hesaplardaki paraları aldı, kartlarımı bloke etti" diye konuştu.

90 günlük yasak

Olayların ardından Coritiba polisi bir araştırma başlattı ve saldırıya uğrayan kadına koruma tahsis edildi. Lucho, eşine 500 metreden fazla yaklaşamayacak ve çocuklarını da 90 gün boyunca ziyaret edemeyecek.

Kulüpsüz kaldı

Kariyerinde Porto, Marsilya gibi kulüplerde de forma giyen 37 yaşındaki Lucho Gonzalez, son olarak oynadığı Atletico Paranaense kulübünden de yaşadığı olayların ardından ayrıldı.