Van Persie, Fenerbahçe'yi yalanladı!

​Van Persie, Fenerbahçe'yi yalanladı!
​Van Persie, Fenerbahçe'yi yalanladı!

Fenerbahçe'nin Robin van Persie'nin sakatlığına ilişkin yaptığı açıklamayı Hollandalı futbolcu yalanladı. İşte Van Persie'nin açıklamaları…

Hollanda Milli Takım'ının Fransa ile oynadığı maçta sakatlanan Robin van Persie'nin durumu hakkında bugün sabah saatlerinde Fenerbahçe'den açıklama geldi.

Açıklamada, Van Persie'nin Hollandalı futbolcunun sol iç yan bağ grade 2 ve ön çapraz bağında kısmi yırtık tespit edildiği belirtilmişti.

Hollandalı futbolcu sakatlığı hakkında yayılan haberlerin ardından resmi twitter hesabından adeta Fenerbahçe’yi yalanlayan bir açıklama yaptı. İşte Robin van Persie’nin açıklamaları;

Bu açıklamayı, yalnızca hakkımda yayılan haberleri açıklığa kavuşturmak niyetiyle yapıyorum.

Bilgim ve onayım dışında, sakatlığım hakkında yapılan açıklamaları esefle ve üzüntüyle karşılıyorum. İyileşme süreci yaklaşık 3 hafta sürecek küçük ve önemsiz bir diz sakatlığım var. Bu teşhis, şiddetle tavsiye edilen diz doktorlarının muayenelerine, klinik testlere ve söz konusu sakatlığı yaşar yaşamaz maça devam etmiş olduğum gerçeğine dayanmaktadır. Antrenman sahasına geri dönmeyi dört gözle bekliyorum.