Van Persie'den kızdıracak açıklama

Van Persie Dick Advocaat
Van Persie Dick Advocaat

Omzundan geçirdiği sakatlık sonucunda Fenerbahçe'ninGençlerbirliği maçı kadrosuna alınmayan Van Persie, Hollanda Milli Takım kampından taraftarı kızdıracak açıklamalar yaptı.

2018 Dünya Kupası eleme maçları için 1,5 yıl aradan sonra milli takıma çağrılan tecrübeli forvet, ülkesinde televizyon kanalına önemli açıklamalarda bulundu.

Hollanda'nın Fransa ve Bulgaristan ile oynayacağı maçların aday kadrosuna çağrılan Van Persie, sakatlığının sorulması üzerine omuz sakatlığının oynamasının önünde engel olmadığını söyledi.

Vardar maçında geçirdiği omuz sakatlığı sonrası 15 gün takımdan ayrı çalışması beklenen deneyimli forvet, bu konunun açılması üzerine "Şu anda takımı ilgilendiren bir konu yok. Ben buradayım ve akşamki antrenmana çıkmayı bekliyorum" diyerek konuyu geçiştirmeye çalıştı.

Fenerbahçe'de 1 yıl birlikte çalıştığı hocası hakkında da açıklamalarda bulunan Van Persie, "Dick ile çalışmak çok hoş bir duygu. O insanları nasıl yöneteceğini biliyor. Bu düşüncelere onun da sahip olduğunu biliyorum" diyerek milli takımda kendisini iyi hissettiğini ifade etti.

Fenerbahçe'de geleceği tartışılan Persie'nin b yaptığı bu açıklamadan sonra ne gibi tepkiler alacağı ise merak konusu.