Van Persie'nin son şansı! Peki, ama neden?

​Van Persie'nin son şansı! Peki, ama neden?
​Van Persie'nin son şansı! Peki, ama neden?

Fenerbahçe'nin Hollandalı futbolcusu Robin van Persie kariyeri için önemli bir karar vermek zorunda. Hollandalı yıldız bu nedenle sakatlığının ardından idmanlara farklı bir motivasyonla çıkıyor.

Fenerbahçe ile Robin van Persie arasındaki buzlar erimeye mi başladı? Sürekli olarak sakat olduğunu bahane eden Van Persie, Fenerbahçe forması giymediği dönemde Hollanda Milli Takımı'nın davetini kabul etti. Milli takımda da sakatlanan ve uzun zamandır formasından uzak kalan Van Persie o dönemde sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile kulübünü suçlamıştı. Bu gerginlik taraftarı da bir hayli rahatsız etti.

Şans bekliyor

Van Persie, Aykut Kocaman'dan şans bekliyor.
Van Persie, Aykut Kocaman'dan şans bekliyor.

Uzun zamandır takımdan ayrı kalan Hollandalı, takımla birlikte çalışmalara başladı. Teknik direktör Aykut Kocaman'ın şans vermesi durumunda Van Persie bu akşamki Adana Demirspor maçında formasına kavuşabilir.

Yalnızca iki maça çıktı

2017-2018 sezonunda Süper Lig'de yalnızca 2 maça çıkan Robin van Persie sahada 112 dakika kaldı. Bir zamanlar İngiltere'de fırtına gibi esen Robin van Persie Türkiye'de beklenenin çok gerisinde kaldı. Ancak Hollandalı kariyerindeki son şansı da yitirmek istemiyor.

Elden çıkartılmak isteniyor

Fenerbahçe, Van Persie'yi ocak ayında elden çıkartmak istiyor.
Fenerbahçe, Van Persie'yi ocak ayında elden çıkartmak istiyor.

2015 yılında büyük umutlarla Fenerbehçe'ye imza atan Robin van Persie'nin sözleşmesi 2018 Haziran'da sona erecek. 34 yaşındaki futbolcu gelecek sezon Hollanda'da futbol kariyerine devam etmek isterken; Fenerbahçe de iyi bir rakama Van Persie'yi elden çıkartmak istiyor. Bu nedenle de Fenerbahçe, Van Persie’yi ocak ayında elden çıkarmak zorunda.

Hollandalı yumuşamaya başladı

Van Persie ligin ilk yarısında kalan maçlarda yer almak ve fiyatını arttırmak istiyor. Çünkü 34 yaşındaki futbolcu kariyerinin son önemli transferini yapabileceği bir yaşta. Hem Fenerbahçe’nin hem de Van Persie’nin çıkarları aynı olunca da Hollandalı cephesinde bir yumuşama başladı. Ancak sarı-lacivertli taraftarlar Van Persie’den yana umutlu değil. Bu konuda da sık sık sosyal medyadan paylaşımlar yapıyorlar.

  • Hollandalı futbolcu Fenerbahçe kariyeri boyunca 90 maça çıktı ve 40 gol attı.

Good session today. Feeling lovely 😁

Robin van Persie (@robinvanpersie)'in paylaştığı bir gönderi ()