Vida bedavaya geliyor!

​Vida bedavaya geliyor!
​Vida bedavaya geliyor!

Beşiktaş son teklifi 2.5 milyon Euro’ya yükseltti, Dinamo Kiev ise 4 milyondan aşağı inmedi. UEFA’ya Şampiyonlar Ligi için isim listesi veren Kartal strateji değiştirirken, ön protokol imzalanan Vida Ocak ayında bedavaya gelecek.

Transferde son 2 haftalık periyotta Beşiktaş’ın gündeminde tek bir oyuncu vardı. O da Domogoj Vida.

Hırvat stoperi almak için tüm kozları oynayan hatta yarım sezon sözleşmesi kalan Vida ile Ocak ayından itibaren geçerli olmak üzere ön protokol imzalayan Kara Kartal, Dinamo Kiev ile bonservis konusunda bir türlü anlaşamadı. Ocak ayına kadar mukavelesi bulunan Vida için Dinamo Kiev 4 milyon Euro isterken, Beşiktaş son rakamı 2.5 milyon Euro olarak belirledi. Ukraynalılar’ın fiyatı aşağı indirmemesi üzerine Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, strateji değiştirdi. Şampiyonlar Ligi için UEFA’ya kesin kadroyu bildiren Beşiktaş, bu saatten sonra alsa dahi Vida’yı Avrupa’da oynatamayacak. Ligi mevcut kadro ile götürmeyi planlayan Siyah-Beyazlılar, Vida için Ocak ayını bekleyecek.

En kötü Medel var

Bu tarihte sözleşmesi bitecek olan Vida, devre arasında bonservis bedeli ödenmeden yani bedavaya Kara Kartal’a gelecek. Tosic-Pepe ikilisi ile devam edecek teknik direktör Şenol Güneş, yeni transferlerden Medel’i de bu bölgede kullanabilir. Ayrıca elde Mitrovic de bulunuyor.

Kaynak: Fanatik