Vida transferinden işlem tamam! Beşiktaş imza için bekliyor

​Vida transferinden işlem tamam! Beşiktaş imza için bekliyor
​Vida transferinden işlem tamam! Beşiktaş imza için bekliyor

Beşiktaş stoper sorununu Domagoj Vida ile çözmenin peşinde… Siyah-beyazlılar yetenekli futbolcuyu renklerine bağlayabilmek için Dinamo Kiev’i ikna etmeye çalışıyor.

Yaptığı transferlerle adından sıkça söz ettiren Beşiktaş önemli bir ismi daha renklerine bağlamak için gün sayıyor. Siyah-beyazlı kulüp, Galatasaray’ın da transfer listesinde bulunan Domagoj Vida ile her konuda anlaştı.

İkna çalışmaları sürüyor

Futbolcuyla her konuda anlaşan Beşiktaşlı yöneticiler Dinamo Kiev’i ikna etmek için çalışıyor. Siyah-Beyazlıların Vida’nın bonservisi için 3 milyon Euro’nun üzerine çıkmayı istemediği ve Ukrayna ekibiyle çetin bir pazarlık halinde olduğu öğrenildi.

Ukrayna basını duyurdu

Ukrayna basını, Vida’nın Beşiktaş’a transferinin kesinleştiğini okurlarına aktardı. Beşiktaş’ın bu transferi birkaç gün içinde resmiyete dökmesi bekleniyor.

39 maçta forma giydi

Hırvat stoper geçtiğimiz sezon Dinamo Kiev formasıyla 39 maça çıktı ve sahada 3.398 dakika kaldı. Söz konusu maçlarda 4 gol atan Vida, 2 de asist yaptı.

Aralık ayında sözleşmesi bitiyor

Aralık 2017'ye kadar Dinamo Kiev'le sözleşmesi bulunan Vida'nın yakın çevresine, "Beşiktaş, şampiyonluğa oynayan bir takım. Birbirinden önemli isimleri kadrosunda bulunduruyor. Orada oynamayı çok istiyorum" dediği öğrenildi.

Domagoj Vida kimdir?

Doğum Tarihi: 29 Nisan 1989

Doğum Yeri: Osijek / Hırvatistan

Boyu: 1,84 m

Mevki: Defans - Stoper

Kulübü: Dinamo Kiev