Volkan Demirel'in neden kadro dışı kaldığı ortaya çıktı

Ali Koç ve Volkan Demirel karşılaşma sonrasında sohbet ediyor.
Ali Koç ve Volkan Demirel karşılaşma sonrasında sohbet ediyor.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, FB TV'de sarı lacivertli camiada yaşanan olaylar ve iç huzursuzluk hakkında oldukça samimi açıklamalarda bulundu. Özellikle takımın tecrübeli ismi kaleci Volkan Demirel ile arasında geçen diyaloğu anlatan Koç, tecrübeli ismin kendisini büyük hayal kırıklığına uğrattığını dile getirdi.

Phillip Cocu'nun geleceği ve kadro dışılar hakkında kritik açıklamalarda bulunan Fanerbahçe Başkanı Ali Koç, son dönemde takım içinde yaşanan iç huzursuzluk hakkında FB TV'de düzenlenen "Gündem Özel" programında çarpıcı detaylar paylaştı.

Kadro dışı kalan Aatıf, Dirar ve tecrübeli kaleci Volkan Demirel ile ilgili konuşan Koç, Demirel'in kadro dışı kalmasında birçok faktör olduğunu vurguladı. Başkanın açıkladığı en önemli detay ise Volkan Demirel'in kendisine ve Fenerbahçe Asbaşkanı Semih Özsoy'a sesini yükseltmesiydi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli birlikte antrenmanı takip ediyorlar.
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli birlikte antrenmanı takip ediyorlar.

Ali Koç, Volkan Demirel'in kadro dışı kalmasıyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

  • “Dergi yazısının yayımlanacağı gün Volkan Demirel'in, Samandıra'da Erwin Koeman'ın üstüne yürüdüğü şeklinde haberler geldi. Daha sonra kendisiyle yaptığımız görüşmede sesini yükseltti ve saygısızlık yaptı. Volkan bana ve Semih Özsoy'a saygısızlık yaptı. Kes dedikçe devam etti. Başkanına böyle bir ortamda bu şekilde saygısızlık yapan bir oyuncunun diğer oyuncularla bizler yokken neler yapabileceğini düşündüm. Gördüm ki, Volkan'ın uyanması lazım. Disiplinsizlik, yönetim kurulu seviyesinde saygısızlık, takım içerisindeki öncülük ve kaynaştırma görevini yerine getirememe sonrası Volkan Demirel hakkında böyle bir karar aldık. Vefa konusuna çok önem veririm. Alex'in jübilesi niye yapılmadı diye çok gündeme geldi. Bu jübile konusunu tekrar başlatmayı çok istiyorum. İlk başlatmak istediğim isim de Volkan Demirel'dir. Volkan Demirel, Aziz Yıldırım ile görüşmüş diye bir iddia da ortaya atıldı. Görüşmüşse de normal, 15 yıllık başkanı. Kaleciliği bıraktıktan sonra eğitimin en iyisini görüp Fenerbahçe'ye yıllarca antrenör olarak hizmet etmesini çok isterim. Ona karşı kişisel bir durumum yok ama benim için her şeyden önce Fenerbahçe gelir.”
Bu gönderiyi Instagram'da gör

Lefter Küçükandonyadis sezonumuz hayırlı olsun ...

Volkan Demirel (@1volkandemirel)'in paylaştığı bir gönderi ()