Volkan Demirel, Cenk Tosun'u tebrik etti

Volkan Demirel, Cenk Tosun'u tebrik etti
Volkan Demirel, Cenk Tosun'u tebrik etti

Fenerbahçe’nin tecrübeli file bekçisi Volkan Demirel, Antalya kampına getirilmeyen Ozan Tufan ve Robin van Persie'nin kadro dışı kalması ile alakalı açıklama yaparken, Cenk Tosun'u Everton'a transfer olmasından dolayı tebrik etti.

İkinci devre hazırlıkları için Antalya’da kamp yapan Fenerbahçe’de kaleci Volkan Demirel basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Tecrübeli file bekçisi, kamp hakkında bilgi verirken, Robin van Persie ve Ozan Tufan kadro dışı kalması hakkında konuştu. Demirel, ayrıca Beşiktaş'tan rekor bedelle Everton'a transfer olan Cenk Tosun'u da tebrik etti.

Volkan Demirel'in açıklamalarından satır başları;

“Herkesin durumu sezon boyunca değişiyor”

  • “Herkesin durumu sezon boyunca değişiyor. Biz sezona iyi başlamadık. Daha sonraki haftalarda kendimizi toparladık. Son periyota iyi girdik ve ligin üst sıralarına tırmanmaya başladık. Ligin ikinci yarısı uyum sorunu yaşamayacağız. Daha derli toplu kendini bilen bir takım oluyoruz. Umuyorum ki ikinci yarı daha çok puan toplayacağız”

“Rakipler fazla olunca daha çok çalışmalısınız”

  • “Rakipler fazla olunca daha çok çalışmalısınız. Sadece 3-4 büyük yok ve arkadan gelen Anadolu takımları da var. Ligin kalitesi gerçekten arttı ve kaliteli oyuncular var”

“Ozan ve Persie umarım geri döner”

  • “Biz bu tarz konulara giremiyoruz ve bu durum kulübün aldığı bir karar. Umarım bu bir dönemdir. Kendi adıma burada olmalarını çok isterim. Hem giden için üzülüyorum hem gelen için seviniyorum. Umarım Ozan ve Persie geri döner.

“Kadıköy’de gelenek sürecektir”

  • “Kovulmadığım sürece buradan gitmem. Galatasaray’a gelen giden önemli değil. Kadıköy’de gelenek her zaman devam edecektir. En büyük hayal kırıklığım son dakikalarda yediğimiz goller. Ama bunlar futbolun içinde var bazen biz de son dakika golü atıp yenebiliyoruz.”

“Cenk’i tebrik ediyorum”

  • “Türkiye adına büyük transfer. Her zaman bana söyler tek sana gol atamadım diye. Umarım İngiltere’de herkese gol atar”

Volkan Demirel ayrıca Göztepe’nin file bekçis Beto’nun ligin ilk yarısındaki en iyi kaleci olduğunu açıklayarak sözlerini tamamladı ve basın mensuplarına poz verdi.