Volkan Demirel'den kupa öncesi önemli açıklama

​Volkan Demirel'den kupa öncesi önemli açıklama
​Volkan Demirel'den kupa öncesi önemli açıklama

Fenerbahçe’nin deneyimli eldiveni Volkan Demirel, Beşiktaş maçı öncesinde iddialı konuştu.

Beşiktaş ile Fenerbahçe, Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında yarın akşam karşı karşıya gelecek. İki ekip arasında hafta sonu oynanan lig mücadelesini Beşiktaş 3-1 kazandı. Ligde alınan sonuç Fenerbahçeli futbolcuların keyfini bir hayli kaçırdı. Derbide yedek kulübesinde oturan Volkan Demirel, sarı-lacivertli takımın küllerinden doğacağının altını çizdi. Fanatik'te yer alan haberde, Volkan Demirel'in şampiyonluğa olan inancının tam olduğu belirtildi.

"Zor zamanları geride bıraktık"

Volkan Demirel sezon sonunda şampiyonluğa ulaşacaklarına yürekten inandığını belirtti.
Volkan Demirel sezon sonunda şampiyonluğa ulaşacaklarına yürekten inandığını belirtti.

Volkan, “Biz zor zamanların takımıyız. Geride bıraktığımız süreçte acılar çektik, haksızlıklara uğradık, cezalar yedik. Ancak bunlar bizi yıldırmadı. Küllerimizden doğmayı başardık. Şimdi de bir yenilgiyle yıkılacak, lige havlu atacak değiliz. Asıl mücadelemiz şimdi başlıyor” dedi.

"Şampiyon olacağız"

Volkan Demirel, kupa maçının farklı bir ortamda geçeceğini belirtip, “Taraftarımız, pazar günkü futbolu bir daha görmeyecek” diye konuştu. Tecrübeli file bekçisi son olarak fikstür avantajına değinerek, “Ligdeki 3 rakibimiz birbirleriyle oynayacak. Onların bu çekişmesinden yararlanarak adım adım zirveye tırmanıp şampiyonluğa ulaşacağız” ifadelerini kullandı.