Volkan’dan küfür açıklaması: Trafikte küfür etmiyor musunuz?

​Volkan’dan küfür açıklaması: Trafikte küfür etmiyor musunuz?
​Volkan’dan küfür açıklaması: Trafikte küfür etmiyor musunuz?

Fenerbahçe kaptanı Volkan Demirel, Başakşehir maçında hakeme küfür ettiği yönündeki iddialara yanıt verdi.

Medipol Başakşehir maçı sırasında sosyal medya Volkan Demirel’in hakeme küfür edip etmediğiyle ilgili yine çalkalandı. Neredeyse her maçın ardından konuşulan “Volkan küfür etti mi?” sorusuna bu kez deneyimli eldiven yanıt verdi.

“Fazla uzatmayın”

Volkan Demirel, “Benim maç içerisinde söylediklerimin pek önemi yok. Maç içerisinde her futbolcu yapar ama bunu kötü niyetli yapmıyoruz. Ben kendi kendime söylendim. Bunu kimse üzerine alınmasın. Kimseye art niyet yok. Birine özellikle yapılmış şeyler değil. Futbolun içinde var. Sen çalışırken yanlış bir yazı yazdığında içinden bir şeyler söylemiyor musun? Veya trafikte giderken biri seni sollayıp gittiğinde bir şey demiyor musun? Bunlar Türkçe'de var. Bunlar Türkçe'nin argosu. Fazla uzatmayın, fazla büyütmeyin. Futbolcunun ağzına kamerayı sokarsan bunları görürsün zaten. Bunları kovalamayalım, güzellikleri kovalayalım” dedi.

Çakar: Ceza almalı

Volkan’ın küfür ettiği iddiaları hakkında ise eski hakem Ahmet Çakar sert açıklamalarda bulundu. Çakar, Caner örneğini verdi ve Volkan’ın ceza alması gerektiğini savundu.