Volkan’ın kaderi Alex’e mi benzeyecek?

​Volkan’ın kaderi Alex’e mi benzeyecek?
​Volkan’ın kaderi Alex’e mi benzeyecek?

Fenerbahçe taraftarları endişeli… Alanya deplasmanında bir hayli keyifsiz olan Volkan Demirel’in Alex de Souza ile aynı kaderi paylaşacağı iddiaları sarı-lacivertli taraftarları kaygılandırıyor.

Fenerbahçe bir Volkan’dır…

Alanya maçıyla birlikte 600. kez sarı-lacivertli formayı giymesi beklenen Volkan Demirel deplasmanda oynanan karşılaşmada yedek kulübesinde oturdu. Mücadele öncesi ısınmaya çıkmayan Volkan kariyerindeki 6. dalyasını ertelemiş oldu.

Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe’nin evinde Medipol Başakşehir’e 3-2 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından taraftarlar sosyal medyada Volkan Demirel’i hedef aldı ve deneyimli kaleciyi eleştiri yağmuruna tuttu.

Yaşananların ardından Volkan’ın menajeri Erdinç Şehit, milli eldivenin formsuz bir dönem yaşadığını ancak kulüpten ayrılmayı düşünmediğini dile getirdi.

Alanya maçı öncesinde ise birçok Fenerbahçeli, Volkan Demirel’e destek mesajları paylaştı.

Alanya maçında yer almayan ve karşılaşmanın ardından “Neden maç öncesi ısınmaya çıkmadın?” sorusuna “Boş işleri kovalamayın” yanıtını veren Volkan’ın son günlerde bir hayli mutsuz olduğu dikkatlerden kaçmıyor.

Fenerbahçe’nin Alanya kafilesinde yer alan Volkan’ın deplasman yolculuğu sırasında bir hayli keyifsiz olduğu dikkatlerden kaçmadı. Yolculuk boyunca moralsiz olan Volkan’ın yakın arkadaşlarına, “Eleştirilerden yoruldum. Beni eleştirebilirler ama Fenerbahçe’ye olan aşkımı birileri sorgulayınca kendimi kötü hissediyorum” dediği ileri sürüldü.

Sarı-lacivertli camianın önde gelen isimleri ise Volkan’ın Beşiktaş maçında kalesini devralacağını ve eski günlerine döneceğini belirtiyor.

Bir grup taraftar ise Aykut Kocaman döneminde Volkan’ın da Alex gibi bir son yaşamasından endişe ediyor.