Yılın iddiası: Ronaldo veda ediyor, yeni rotası...

Ronaldo Real Madrid
Ronaldo Real Madrid

Bu çılgın rakamı verebilen iki takımdan birine gidecek...

İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid forması giyen Cristiano Ronaldo, son dönemde isminin karıştığı vergi kaçakçılığı soruşturmasının ardından radikal bir karar aldı.

Portekiz basınının önemli kuruluşlarından olan A Bola, Cristiano Ronaldo’nun artık İspanya’da mutlu olmadığını öne sürdü ve Real Madrid ile yollarını ayırmaya hazırlandığını iddia etti.

Gazetenin söz konusu haberinde Portekizli oyuncunun bu kararının gerekçesi olarak yaşadığı huzursuzluk ve kulübün kendisine yeterince destek olmadığını düşünmesi gösterildi.

Ayrılma isteğini başkan Florentino Perez’e ilettiği belirtilen Cristiano Ronaldo için ikna turları başladı. Yıldız ismi kulüpte tutmak için harekete geçen Real Madrid yönetimi adeta seferberlik ilan etti.

Tüm şartları zorlamayı planlayan Real Madrid, Cristiano Ronaldo’yu ikna edememesi durumunda olası bir transfer için 200 milyon avro gibi astronomik bir bonservis bedeli belirlemiş de durumda.

Böylesine yüksek bir bonservis bedelini ödeyebilecek iki Avrupa kulübü olduğunun altı çizilirken, olası bir ayrılık halinde Ronaldo’nun ya Manchester United’a geri dönmesi ya da Fransız temsilcisi Paris Saint Germain’in yolunu tutması bekleniyor.

İspanyol basını tarafından da doğrulanan haberler hakkında henüz oyuncu cephesinden yapılan resmi bir açıklama bulunmuyor.

Cristiano Ronaldo'nun sözleşmesi 2021 yılına kadar devam ediyor.

A Bola'nın gündeme bomba gibi düşen manşeti
A Bola'nın gündeme bomba gibi düşen manşeti