Yılmaz Vural, GZT Spor'a konuştu: Trabzonspor'dan teklif var mı?

Yılmaz Vural Trabzonspor
Yılmaz Vural Trabzonspor

Trabzonspor'da boşalan teknik direktörlük koltuğu için aday gösterilen Yılmaz Vural, kendisine gelen resmi bir teklif olmadığını söyledi. Yılmaz Vural, teklif gelmesi halinde nasıl cevap vereceği yönünden sorularımızı ise cevapsız bıraktı.

Arka arkaya alınan başarısız sonuçların ardından Ersun Yanal ile yollarını ayıran Trabzonspor’da yeni teknik direktör arayışları sürüyor.

Kulislerde Mustafa Reşit Akçay, Ünal Karaman, Rıza Çalımbay ve Robert Prosinecki gibi isimlerin konuşulduğu bordo mavili ekip için sosyal medyada ise Yılmaz Vural ismi ön plana çıktı.

GZT Spor’un sorularını yanıtlayan Yılmaz Vural, Trabzonspor’dan kendisine gelen resmi bir teklif olmadığını söyledi. Yılmaz Vural, teklif gelmesi halinde cevabının ne olacağı yönündeki soruları ise cevapsız bırakmayı tercih etti.

Yılmaz Vural sosyal medyada en fazla konuşulan isimlerin başında geliyor.
Yılmaz Vural sosyal medyada en fazla konuşulan isimlerin başında geliyor.

1953 doğumlu deneyimli teknik adam, Türkiye’nin en fazla farklı takım çalıştıran teknik adamı konumunda. Kariyeri boyunca 32 farklı takımı çalıştıran Yılmaz Vural, son olarak Göztepe’nin başındaydı.

Yılmaz Vural, geçtiğimiz sezon sonunda TFF 1. Lig Play - Off finalinde Eskişehirpor'u penaltı atışları neticesinde 3-2 mağlup ettiği epik maçla, Göztepe'yi 14 yıl sonra yeniden Süper Lig’e çıkarmayı başarmış ancak sürecin devamında yollar ayrılmıştı.

Yılmaz Vural, Türk sporseverlerin gözünde ayrı bir yere sahip.
Yılmaz Vural, Türk sporseverlerin gözünde ayrı bir yere sahip.