Yok böyle gol! Real Madrid bir kez daha Barcelona’yı dağıttı

​Yok böyle gol! Real Madrid bir kez daha Barcelona’yı dağıttı
​Yok böyle gol! Real Madrid bir kez daha Barcelona’yı dağıttı

İspanya Süper Kupası sahibini buldu. İlk maçta Barcelona’yı 3-1 mağlup eden Real Madrid rövanş karşılaşmasında rakibini 2-0’la geçti ve kupaya uzandı. Geceye ise Marco Asensio’nun attığı jeneriklik gol damga vurdu.

İspanya Süper Kupası Real Madrid’in oldu...

Lig şampiyonu Real Madrid ile Kral Kupası sahibi Barcelona’nın karşı karşıya geldiği iki ayaklı Süper Kupa maçlarında eflatun-beyazlıların rüzgarı esti.

Real Madrid fırtınası

Nou Camp’ta oynanan ilk maçı 3-1 kazanan Real Madrid evinde oynadığı rövanşta da ortalığı kasıp kavurdu. Barcelona’yı Santiago Bernabeu’da 2-0 mağlup eden Real Madrid, kupanın sahibi oldu.

Yok böyle gol

Geceye ise 4. dakikada fileleri havalandıran Marco Asensio damgasını vurdu. Asensio’nun attığı şık gol ayakta alkışlandı. Karşılaşmanın diğer golü ise 39.dakikada Karim Benzema’dan geldi.

Barcelona'yı yıkan Marco Asensio kimdir? Marco Asensio 2014 yılında Mallorca forması giydiği dönemde büyük kulüplerin dikkatini çekmeye başladı. İlk teklif Barcelona'dan geldi. Katalanlar genç yetenek için 2.5 milyon Euro önerdi. Ancak Mallorca 4.5 milyon'da ısrar edince transfer yattı. Bu olayın dört ay sonrasında ise Real Madrid, Asensio'yu 3.5 milyon Euro'ya renklerine bağladı. 2022 yılına kadar Real Madrid'le sözleşmesi bulunan yetenekli futbolcunun serbest kalma bedeli ise 350 milyon Euro...