12 yaşındaki çocuk babasının kredi kartından 4300 TL’lik oyun harcaması yaptı!

​12 yaşındaki çocuk babasının kredi kartından 4300 TL’lik oyun harcaması yaptı
​12 yaşındaki çocuk babasının kredi kartından 4300 TL’lik oyun harcaması yaptı

İngiltere’de yaşayan 12 yaşındaki bir çocuk, dünyanın en popüler oyunlarından biri konumundaki Fortnite üzerinden babasının kredi kartıyla tam 4300 TL değerinde harcama yaptı…

Dünya genelinde milyonlarca kullanıcı tarafından merak ve ilgiyle oynana Fortnite, Android hariç hemen hemen tüm platformlarda oynanabilir durumda. Bu yaz sona ermeden Android ekosistemine de dahil olması beklenen Fortnite birçok farklı özelliği ve kendine has oynanış dinamikleriyle büyük ilgi çekiyor. Oyunu oynamak tamamıyla ücretsiz olmasına rağmen yeni ve şık kıyafetler, dans hareketleri ve aksesuarlar başta olmak üzere çok sayıda oyun içi satın alma seçeneği de mevcut.

Para 72 saat içinde harcandı!

İngiltere’de yaşayan 12 yaşındaki bir çocuk, Xbox platformunda oynadığı Fortnite’a babasının konsola kaydettiği kartı kullandı. Tyler Harrison ismindeki genç adam, 72 saatlik bir süreç boyunca 81 farklı oyun içi aksesuar satın alma işlemini sonuçlandırdı ve sonrasında babası ağır bir faturayla karşılaştı. Baba Steve Harrison, daha öncesinde oğluna doğum günü hediyesi almak için konsol üzerine kartını kaydettiğini ve sonrasında silmeyi unuttuğunu belirtti. Baba Harrison, daha önce bankasına şüpheli işlemler gerçekleştiği takdirde bildirim almak istediğini söylediğini ifade etti ancak çocuğunun yaptığı işlemlere engel olamadı. Steve Harrison aileleri de dikkat etmeleri konusunda uyardı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >