2030’dan geldiğini söyleyip yalan makinesini geçen adam 2070’teki haliyle röportaj yaptı!

Zaman yolcusu.
Zaman yolcusu.

2030’dan geldiğini söyleyerek tüm dünya kamuoyuna kendinden bahsettiren “Noah” lakaplı internet fenomeninin yalan makinesini geçtiğini duyurmuştuk. Kendisi şimdi bambaşka bir biçimde ve yeni konuğuyla karşımızda. Konuğu kim mi? Kendisi…

Dünya medyasındaki hemen hemen tüm kuruluşların ilgisini bir anda üzerinde toplamayı başaran Noah takma isimli adam bir YouTube kanalı üzerinden yayınlar yapıyordu. Bu yayınlarda 2030 yılından günümüze geldiğini ifade eden YouTuber, birçok söylemi ve iddiasıyla ciddi şekilde konuşulmuştu. Hatta Noah, zaman yolcuğunun aslında 2000’li yılların başında keşfedildiğini ve bunun büyük bir gizlilikle dünya kamuoyundan saklandığını söylüyordu. İddiasına göre 2021’de skandal bir şekilde ortaya çıkacak ve tüm dünya doğruları bir anda öğrenecekti.

"Yanımdaki adam benim 2070'ten gelen halim!"

Açıkladığı tüm bilgiler ve ortaya attığı iddialar büyük kitlelerce tartışılan Noah, kendisine uygulanan yalan makinesi testini geçmesiyle de bambaşka bir havaya bürünmeyi başarmıştı. Ünlü YouTuber şimdi de bilgileri açıklarsa hükümet tarafından yakalanmaktan korktuğunu söylüyor. Konuğunu yanına alarak “Yanımdaki adamın 2070’ten gelen ben olduğuna inanıyorum” diyor, ardından sözlerine şu şekilde devam ediyor:

  • “Bana oldukça kişisel bilgiler ve belgeler gösterdi, ileride ne yaptığımla ilgili şeyler anlattı ve 2017’deki zamana döndüğümden beri 2070’e kadar neler yaptığımı anlattı. Birinin size bunları söylemesi için sizi gizli gizli takip ediyor olması gerek. Bu bilgileri gelecekte yaşamadan bulması çok zordu.”

Noah, tüm bu açıklamalar dışında Donald Trump’tan sonraki Amerika Birleşik Devletleri Başkanı’nın da tıpkı Obama gibi siyahi bir Amerikalı olacağını sözlerine ekledi…

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >