21 yaşındaki vücut geliştirici gripten öldü!

Grip can aldı.
Grip can aldı.

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan 21 yaşındaki Kyler Baughman grip hastalığına yakalandıktan birkaç gün sonra septik şoka girerek hayatını kaybetti.

Amerika Birleşik Devletleri’nde vücut geliştirme şampiyonu unvanına sahip olan Kyler Baughman, ailesiyle yiyeceği bir akşam yemeğine gitmeden önce yalnızca burnu akıyordu. Annesinin verdiği bilgilere göre, aynı zamanda Walmart’ta yer alan bir mobilya mağazasında işçi olarak çalışan Kyler, ailesini ziyaret ettikten sonraki gün çalıştığı iş yerine gitti ama kendisini kötü hissettiği gerekçesiyle oradan erken ayrıldı.

Genç adam, gün boyu öksürükten kurtulamamış

Nişanlısı Olivia Marcanio’nun konuyla ilgili olarak "Bütün gün yattı ve öksürdü. Göğsünün acıdığını söyledi." dediği genç kısa süre içerisinde hayatını kaybetti. Son anlarında sürekli olarak inleyen ve ciddi seviyede acı çektiği belli olan Baughman, grip nedeniyle yaşamını yitirdi. Uzmanlar grip virüsünün bulaştığı insanların en fazla 2 hafta içinde iyileştiğini bildirirken her yol yılda 650.000 kişinin solunum yolu enfeksiyonları yüzünden öldüğünü açıklıyor…

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >