Akıllı telefon hayat kurtardı!

Samsung.
Samsung.

Oldukça can sıkıcı bir sokak kavgasında silahların çekilmesi ölümle sonuçlanmaya çok yakındı. Devreye Samsung Galaxy Mega 6.3 girmeseydi ölümle bitebilecek olaya dair detaylar haberimizde...

Akıllı telefonlar konusunda hemen hemen herkes ürünlerin zararından bahsetse de Samsung Galaxy Mega 6.3 telefon hayat kurtardı. Bu hafta Çin’in Xinjiag şehrinde yaşanan bu olay son derece enteresan. Bir vatandaşın sokaktan geçen başka bir insanla arasında başlayan tartışma bir anda büyüdü ve olanlar oldu.

Şaka bir anda büyüdü!

Olay sokakta yürüyen bir adamın cüzdanını yere düşürmesiyle başladı. Cüzdanı bulan kişi, cüzdan sahibine 'paraları harcayacağı' şakasını yaptı. Buna sinirlenen kişi silahına sarıldı. Bunun üzerine cüzdanı bulan kişi de bıçak çekti. Çıkan tartışmada cüzdan sahibi 2-3 metreden silahını iki kez ateşledi ve karşısındaki adamı vurdu.

Kurşun telefona saplandı

İlk kurşun adamın kolunu sıyırmış ancak ikinci kurşun adamın göğsüne doğru ateşlenmiş. Adamın cebindeki Samsung Galaxy Mega 6.3 telefona isabet eden kurşun adamın bu olaydan sağ salim kurtulmasını sağlamış. Kimileri bu durumu adamın şansına bağlarken, bazı kişiler ise Galaxy Mega 6.3’ün sağlam bir telefon olmasına bağlıyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >