Android telefonlar için en iyi 5 pil tasarruf uygulaması

pil tasarrufu
pil tasarrufu

Android ekosisteminde batarya tasarrufu sağlayan birçok farklı uygulama var. Bunlar arasında en yetenekli ve başarılı olan 5 uygulamayı sizler için bir araya getirdik.

Akıllı telefonlar her geçen gün güçlenmeye devam ediyor. Özellikle son birkaç yıllık süreçte büyük ekran, yüksek performanslı işlemci ve çiftkamerasistemlerinin devreye girmesiyle tabletlere olan ihtiyaç neredeyse tamamen ortadan kalkmış durumda. Kullanım kolaylığı oluşturan bu etkenler bir kenara bırakıldığında akıllı telefonlarda hâlâ aşılamayan bazı engeller var; bunlardan biri elbette batarya konusu.

Tepe seviyesi modellerde bataryalar yüksek kapasitede olsa da ne yazık ki beklenen performansı tam olarak sağlayamıyor. Dolayısıyla devreye batarya performansını artırabilecek ek uygulamalar giriyor. İşte karşınızda Android akıllı telefonlar için geliştirilen en iyi pil tasarruf uygulamaları...

Battery Guru (Power Saver)
Safe Lab tarafından geliştirilen bu uygulama, Snapdragon yonga setli Android ekosistemine ait akıllı telefonlarda batarya performansını artırmak için önemli optimizasyonlar gerçekleştiriyor. Cihaz fonksiyonlarının sınırlarında da çeşitli düzenlemeler yapan uygulamayı aşağıdaki bağlantı üzerinden indirebilmek mümkün.- Battery Guru (Google Play)
Battery Guru (Power Saver) Safe Lab tarafından geliştirilen bu uygulama, Snapdragon yonga setli Android ekosistemine ait akıllı telefonlarda batarya performansını artırmak için önemli optimizasyonlar gerçekleştiriyor. Cihaz fonksiyonlarının sınırlarında da çeşitli düzenlemeler yapan uygulamayı aşağıdaki bağlantı üzerinden indirebilmek mümkün.- Battery Guru (Google Play)
Battery Doctor
Battery Doctor, bu alandaki en başarılı uygulamalardan biri olarak dikkat çekiyor. Akıllı telefonlara bağlı olarak %50 oranına varan bir performans artışı sağlayan mobil uygulama, hayli kolay bir arayüz sunuyor. - Battery Doctor (Google Play)
Battery Doctor Battery Doctor, bu alandaki en başarılı uygulamalardan biri olarak dikkat çekiyor. Akıllı telefonlara bağlı olarak %50 oranına varan bir performans artışı sağlayan mobil uygulama, hayli kolay bir arayüz sunuyor. - Battery Doctor (Google Play)
GO Battery Saver
Android tarafında tercih edilebilecek yetenekli pil tasarruf uygulamalarından biri de Go Battery Saver. Hayli kolay arayüz sunan GO Battery Saver'da araç çubuklarıyla da işlemleri hızlıca gerçekleştirebilmek mümkün. - GO Battery Saver (Google Play)
GO Battery Saver Android tarafında tercih edilebilecek yetenekli pil tasarruf uygulamalarından biri de Go Battery Saver. Hayli kolay arayüz sunan GO Battery Saver'da araç çubuklarıyla da işlemleri hızlıca gerçekleştirebilmek mümkün. - GO Battery Saver (Google Play)
2 Battery - Batarya Tasarrufu
Sam Lu tarafından geliştirilen ve reklam içeren uygulamalardan biri olan 2 Battery Batarya Tasarrufu, arka plan uygulamalarını ve internet bağlantısını olabildiğince iyi optimize ederek akıllı telefonun batarya ömrünü önemli oranda uzatıyor.2 Battery - Batarya Tasarrufu(Google Play)
2 Battery - Batarya Tasarrufu Sam Lu tarafından geliştirilen ve reklam içeren uygulamalardan biri olan 2 Battery Batarya Tasarrufu, arka plan uygulamalarını ve internet bağlantısını olabildiğince iyi optimize ederek akıllı telefonun batarya ömrünü önemli oranda uzatıyor.2 Battery - Batarya Tasarrufu(Google Play)
DU Battery Saver
Tamamen ücretsiz altyapı üzerine kurulan DU Battery Saver, Android tarafındaki akıllı pil yönetim modlarıyla ön plana çıkıyor. Bu sayede tek tuşla denetleme ve performansı artırma gibi işlemler gerçekleştirebiliyor. - DU Battery Saver (Google Play)
DU Battery Saver Tamamen ücretsiz altyapı üzerine kurulan DU Battery Saver, Android tarafındaki akıllı pil yönetim modlarıyla ön plana çıkıyor. Bu sayede tek tuşla denetleme ve performansı artırma gibi işlemler gerçekleştirebiliyor. - DU Battery Saver (Google Play)
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >