Apple, kırmızı iPhone 8 modellerini piyasaya sürmeye hazırlanıyor

Kırmızı iPhone 8
Kırmızı iPhone 8

İnternete sızan operatör içi mesajlar, Apple'ın bu hafta kırmızı iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modellerini tanıtacağını ortaya çıkardı. Ancak satışların birkaç haftadan önce başlamayacağı tahmin ediliyor.

Bu sene de iPhone için yıl ortası yeni sürüm tanıtımına hazırlandığı konuşulan Apple, iddiaya göre pazartesi günü resmi bir duyuru yayımlayacak. Virgin Mobile operatörünün çalışanlarına gönderdiği mesajla doğrulanan açıklama ile kırmızı iPhone 8 ve ve iPhone 8 Plus resmiyet kazanmış olacak.

Meşhur müzik grubu U2'nin solisti Bono tarafından kurulan ve Apple'ın da aralarında bulunduğu özel şirketlerle birlikte HIV/AIDS farkındalığı oluşturmaya yönelik çalışmalar yürüten RED organizasyonu, kırmızı iPhone 8'lerden elde edilen kârın bir kısmını çalışmalarına aktaracak. (PRODUCT)RED etiketiyle tanıtımı yapılacak telefonlar, önümüzdeki birkaç hafta içerisinde küresel çapta satışa sunulacak.

Uzun süredir RED ile birlikte çalışan Apple, bu çalışmalar kapsamında kırmızı renkli birçok ürün piyasaya sürmüştü. Bunların arasında kırmızı iPhone 7, iPod Touch, iPad kılıfları, Apple Watch kayışları, Beats Audio ses çözümleri ve iPhone kılıfları gibi farklı kategorilerden ürünler yer alıyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >