Apple Watch Series 4'ün güneş ışınlarını ölçmesi bekleniyor

Apple Watch
Apple Watch

Yeni nesil Apple Watch'un detayları ortaya çıkmaya başladı. iPhone'larla birlikte tanıtılması beklenen Apple Watch Series 4'ün güneş ışınlarıyla alakalı kullanıcılara bilgi vermesi bekleniyor. Ayrıntılar haberimizde:

Geçen yıl iPhone'larla birlikte tanıtılan Apple Watch Series 3'ün satışa sunulması üzerinden yaklaşık bir yıl geçti. Bu süreçte giyilebilir ürünlere yönelik çalışmalarını hızlandıran Apple, 12 Eylül'deki duyuruyla yeni Apple Watch'u sahneye çıkarabilir. Şimdilik konuyla alakalı herhangi bir açıklama olmasa da şirkete yakın kaynaklardan gelen bilgiler bu yönde. Son olarak Apple Watch Series 4 ile gelmesi beklenen özellikler de ortaya çıkmaya başladı.

gzt

Güneş ışınlarıyla ilgili bilgi verecek

Görsellere bakılırsa yeni Apple Watch ile birlikte artık kullanıcılar güneş ışınlarına karşı da uyarılıyor. Yani akıllı saat üzerinden artık güneş ışınlarının durumlarıyla ilgili anlık bilgi alınabiliyor. Aslında böylece kaç faktör güneş koruyucu kullanılması gerektiği de bir anlamda ortaya çıkmış oluyor.

Apple'ın sağlık alanındaki yatırımları devam ederken Apple Watch ve diğer giyilebilir teknolojiürünleriyle önümüzdeki dönemlerde çok daha fazla özellik entegre edileceği aşikar.

Apple Watch Series 4'ün yenilikleri arasında temelde artan performans geliyor. Bir önceki nesil işlemciye oranla daha yüksek hızda çalışması beklenen işlemcinin uygulamalar konusunda fark oluşturacağı tahmin ediliyor. Ama buna ek olarak batarya tarafında da kapasite artışı öngörülüyor. Bu sayede daha uzun süreli bir kullanım vadediliyor. Öte yandan Digital Crown tuşunun da güncellenmesi söz konusu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >