Apple'ın iPhone 8'i tanıtacağı tarih netleşiyor

iPhone 8 tanıtım tarihi
iPhone 8 tanıtım tarihi

Apple’ın 10.yıla özel üreteceği modeli iPhone 8 hemen herkes tarafından merakla bekleniyor. Sızıntılarının ardı arkası kesilmeyen telefonun gerçek halini görmemize çok az bir zaman kaldı.

Eylül ayında tanıtılması kesinleşen iPhone 8’in hangi gün tanıtılacağı da yavaş yavaş netlik kazanmaya başlıyor. Hem tasarım hem de teknik özellikler bakımından kullanıcıları tatmin edeceği beklenen model, birçok defa farklı görüntülerle karşımıza çıkıyor.

Geçtiğimiz günlerde tanıtılan Samsung Galaxy Note 8’in iPhone 8’e en ufak bir gölge düşürmediğini hatta neredeyse hiç konuşulmadığı açıkça belli oluyor.

Mac4Ever sitesinin haberine göre ise yeni iPhone, 12 Eylül’de düzenlenecek özel bir etkinlikle tanıtılacak. Şuan gazetecilere herhangi bir davetiye ulaşmış olmasa da birkaç güne bu bildirimin gelmesi bekleniyor. Ayrıca 12 Eylül’de tanıtılacağı söylenen iPhone 8’in tanıtımdan 10 gün sonra ABD ve bazı Avrupa ülkelerinde satışa çıkarılacağı yine iddia edilenler arasında bulunuyor. Bu modelin ülkemize gelişinin ise henüz bilinmiyor. Yine bu modelin ABD’de 1000 dolara satışa sunulacağı ve bugüne kadarki en pahalı iPhone olacağı söyleniyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >