BİM yeniden gündemde: Dört elektronik üründe kampanya başlıyor

BİM
BİM

BİM, 25 Mayıs itibariyle başlayacak olan kampanyayla dört elektronik üründe indirime gidiyor. Televizyon, hoparlör, hızlı şarj aleti ya da harici bir batarya alacak olan kişilerin kampanyaya göz atmasında yarar var. Detaylar haberimizde:

Elektronik ürünlere özel kampanyalarıyla dikkat çeken BİM, geçtiğimiz dönemlerde başta Apple aksesuarları, Android akıllı telefonlar ve televizyon indirimleriyle büyük ilgi görmüştü. Elbette en büyük etkiyi 4999 TL'den satışa çıkarılan iPhone X yapmıştı. Mağazalar zinciri son olarak 25 Mayıs itibariyle satışa çıkaracağı yeni ürünlerin listesini paylaştı.

BİM, tüm bu indirimleri 25 Mayıs itibariyle başlatıyor. Ürünlerin stokla sınırlı olduğunu belirtmekte ve kampanyadan yararlanmak isteyenlerin acele etmesini söylemekte yarar var.
BİM, tüm bu indirimleri 25 Mayıs itibariyle başlatıyor. Ürünlerin stokla sınırlı olduğunu belirtmekte ve kampanyadan yararlanmak isteyenlerin acele etmesini söylemekte yarar var.

Kampanya 25 Mayıs'ta başlıyor

Gelecek hafta Cuma gününden itibaren JVC 50 inç televizyon, LG SK1 ses sistemi, Samsung TA20 hızlı şarj aleti ve Xiaomi 10000 mAh kapasitedeki şarj istasyonu indirimli olarak satılmaya başlanıyor. Ürünlerin özellikleri kısaca şöyle:

JVC'nin 50 inç'lik LED televizyonu dahili uydu alıcılı ve akıllı. Dolayısıyla uygulama desteği sayesinde YouTube ve Netflix gibi platformları kullanmak mümkün hale geliyor. Ultra HD (4K) çözünürlükte görüntüler oluşturabilen televizyonda Bluetooth ve Wi-Fi gibi kablosuz bağlantı teknolojileri sunuluyor. Televizyonun BİM'deki fiyatı ise 1999 TL.

LG SK1 iki kanallı hoparlör ise toplamda 40 Watt ses çıkışı sunuyor. Bununla birlikte kablosuz bağlantı özelliği de var. Böylece akıllı telefon ya da tablet gibi mobil cihazları ürüne doğrudan kablosuz şekilde bağlayabilmek mümkün. Ürünün fiyatı 349 TL.

Bir diğer indirim ise Samsung TA2O. Bu hızlı şarj aleti 50 TL'ye satılıyor. Öte yandan son olarak Xiaomi'nin 10000 mAh kapasitesindeki harici bataryasında da bir indirim var. Bu ürünün fiyatı ise 59 TL olarak belirlenmiş durumda. Ürünler stoklarla sınırlı. Haliyle 25 Mayıs itibariyle satışa çıkarılacak bu cihazlara sahip olmak için acele etmekte yarar var.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >