BİM'den yeni bir indirim daha: Samsung Galaxy Note8 satışa çıkıyor!

Samsung Galaxy Note 8
Samsung Galaxy Note 8

BİM, teknoloji kategorisinde önemli adımlar atmaya devam ediyor. Son olarak Samsung'un Galaxy Note 8 modelinin de uygun fiyattan satışa çıkacağı kesinleşti, işte ayrıntılar.

Birkaç yıldır teknolojik ürünlere özel indirimler yapan BİM, henüz iki hafta önce iPhone X için kampanya düzenlemiş ve büyük ilgi görmüştü. Hatta dün itibariyle mağazada Xiaomi'nin kablosuz hoparlörünü satılacağı da duyurulmuştu.

BİM, yeni kampanyasıyla birlikte Galaxy Note 8'i Samsung'dan 2200 TL daha indirimli satıyor.
BİM, yeni kampanyasıyla birlikte Galaxy Note 8'i Samsung'dan 2200 TL daha indirimli satıyor.

Galaxy Note 8 BİM'e geliyor!

Uygun fiyatlı ürünleriyle müşteri memnuniyetini yükseltmeyi başaran BİM, son olarak Galaxy Note8 için de benzer bir adım atıyor. Afişte de görülebildiği üzere indirim 23 Mart itibariyle geçerli. Her teknolojik üründe olduğu gibi Galaxy Note8 için de büyük ilgi bekleniyor; dolayısıyla akıllı telefonu satın almak isteyenlerin elini çabuk tutmasında yarar var.

Samsung Galaxy Note 8'in BİM'deki fiyatı 3299 TL olarak belirtiliyor. Normal şartlarda ürünün 64 GB'lık versiyonu birçok teknoloji mağazasında 4999 TL'den satışa sunuluyor. Ayrıca ürünün Samsung mağazasındaki fiyatı ise 5499 TL.

Önemli ayrıntı: Exynos 8895 yongası!

En önemli detaylardan birisi ise cihazın yonga seti. Bilindiği üzere Samsung, bu tarz modellerde iki farklı yonga setini bölgelere bağlı olarak farklı şekillerde satışa çıkarıyor. Yani ülkemizde Exynos 8895 kullanılırken; Kuzey Amerika ve diğer bazı ülkelerde Qualcomm Snapdragon 835 yongasına yer veriliyor. BİM'in satacağı Galaxy Note 8'lerde de bu yonga kullanılıyor. Bu doğrultuda priz de elbette Türkiye'ye uyumlu olarak kutudan çıkıyor. Ayrıca, en çok merak edilen ayrıntılardan biri de garanti. İki yıllık garanti imkanı sunulduğunu özellikle belirtmekte yarar var.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >