Bir Apple klasiği: Tanıtım öncesinde internet mağazası kapatıldı

Apple
Apple

Apple, her tanıtım öncesinde internet mağazalarını kapatıyor. Son olarak bugün New York'ta düzenlenecek olan etkinlik öncesinde de aynı durum geçerli oldu. İnternet mağazası, etkinlik öncesinde pasif hale getirildi. Ayrıntılar haberimizde:

Apple, her ürün tanıtımı öncesinde internet mağazasını kullanıma kapatıyor. Son olarak, bugün Türkiye saatiyle 7:00'de başlayacak olan etkinlik öncesinde de aynı durum cereyan etti.

Etkinliğe kadar kapalı tutulacak olan çevrimiçi mağaza, küçük bir notla ziyaretçilere bilgi veriyor. Yakın zamanda tekrardan aktif edilecek olan mağaza, 'acaba ürünlerde indirim yapılabilir mi?' sorunlarını da beraberinde getiriyor.

Bugünkü etkinlik öncesinde mağaza geçici olarak askıya alınmış durumda.
Bugünkü etkinlik öncesinde mağaza geçici olarak askıya alınmış durumda.

Aslında kullanıcı tarafında bu tip bir beklenti var. Ancak Apple'ın konuyla alakalı müdahale yapıp yapmayacağı henüz bilinmiyor. Daha doğrusu kullanıcı tarafındaki bu talep karşısında Apple'ın tutumu bilinmiyor.

Neler tanıtılacak?

Apple'ın bugünkü etkinliğinde başta yeni iPad Pro ve güncellenen Mac Pro'nun tanıtılması bekleniyor. Ayrıca buna ek olarak Macmini ve iOS 12.1'in de ortaya çıkarılması bekleniyor.

Etkinliğe kısa bir süre kala, tanıtılacak ürünleri ve şu ana kadar ortaya çıkan detayları okuyabilirsiniz.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >