Canlı yayın: Samsung Galaxy S10 ve Galaxy S10+ tanıtımı nasıl izlenir?

Samsung Galaxy S10
Samsung Galaxy S10

San Francisco'da gerçekleşen Samsung Galaxy S10 ve Galaxy S10+ etkinliği Samsung'un YouTube kanalı üzerinden canlı olarak izlenebiliyor. Gelişmelerden an be an haberdar olmak isteyenler yayını takip edebilirler. Ayrıntılar haberimizde:

Samsung Galaxy S10 ve Galaxy S10+ bu akşam San Francisco'da tanıtılıyor. Türkiye saatiyle 22:00'de başlayacak etkinlikte ürünün tüm detayları netleşmiş oluyor. Böylece aslında uzun süredir kafalarda oluşan soru işaretleri de cevaplarını buluyor.

Samsung Galaxy S10 etkinliği Türkiye saatiyle 22:00'de başlıyor.
Samsung Galaxy S10 etkinliği Türkiye saatiyle 22:00'de başlıyor.

Galaxy S10 ve Galaxy S10+ tanıtımı nasıl izlenir?

Samsung, Galaxy S10 ve Galaxy S10+ tanıtımını canlı olarak yayınlıyor. Aşağıdaki bağlantı üzerinden Samsung'un YouTube kanalından canlı olarak organizasyonu takip etmek mümkün.

Samsung YouTube

Bunun yanı sıra biz de etkinlik sonrasında GZT.com olarak yayınlayacağımız kapsamlı haberlerle ürünlerin tüm detaylarını aktaracağız.

Galaxy UNPACKED 2019'da neler bekleniyor?

Samsung'un Galaxy S10 ve Galaxy S10+ haricinde bir de özellikleri kırpılmış Galaxy 10e modelini bu organizasyon kapsamında tanıtması bekleniyor.

Katlanabilir telefon konsepti Galaxy Fold'un son halinin de gösterileceği etkinlikte akıllı saat ve kablosuz kulaklığın da yeni versiyonlarının sergilenmesi bekleniyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >